نکات طلایی برای پخت کیک اسفنجی
بهترین روش های عایق کاری پشت بام
عایق کاری پشت بام یکی از مراحل مهم در ساختمانسازی است که به منظور جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل ساختمان انجام میشود. …
تحقیقات بازار و بازاریابی
تحقیقات بازار و بازاریابی در صورتی که شما صاحب یک کسب و کار هستید و یا میخواهید فعالیت خود را به تازگی آغاز کنید، تحقیقات …
چمن دست دوم بخریم یا خیر ؟!؟!
چمن دست دوم بخریم یا خیر ؟!؟! امروزه طرفداران چمن مصنوعی بیشتر از قبل شده و افراد زیادی با اهداف مختلف به دنبال تهیه این …
نکات طلایی برای پخت کیک اسفنجی
مطممئناً تابهحال برای یکبار هم که شده اسم کیک اسفنجی را شنیدهاید. درواقع، کیک اسفنجی، یا بهعبارت دیگر کیک فومی نوعی کیک با بافتی بسیار لطیف و نرم میباشد که بااستفاده از هوادهی در سفیده تخممرغ درست میشود. هوادهی دراصل خاصیت کفکنندگی تخممرغ میباشد. مواد اصلی تشکیلدهنده کیک اسفنجی معمولا شامل: آرد، شکر و تخممرغ میباشد. آردی که برای کیک اسفنجی استفاده میشود معمولا آرد گندم میباشد. برای پفکردن بیشتر خمیر، میتوانید از کمی بیکینگپودر نیزاستفاده کنید.یکی از مزیتهای مهم این کیک، نداشتن هیچگونه چربی درآن میباشد. همینامر سببشده که این کیک بهراحتی با انواع کرمهای مختلف تزئین شود. همچنین بهدلیل اینکه کیک اسفنجی فاقدر مواد لبنی مانند شیر، ماست و… میباشد، بهطبع ماندگاری آننیز بیشتر و بهتر است.
انواع کیکهای اسفنجی
کیکهای اسفنجی میتواند انواع زیادی داشتهباشد. انواع کیکهای اسفنجی شامل: آنجل فود کیک، کیک شیفون، کیک جنوایی یا ژنوار میباشد که درادامه به بررسی آن میپردازیم.
کیک اسفنجی آنجل فود
یکی از انواع کیک اسفنجی، آنجل فود کیک میباشد؛ با این تفاوت که بهجای استفاده از کل تخممرغ، تنها از سفیدهآن استفاده میشود. بنابراین بهدلیل نداشتن هیچگونه چربی( حتی چربی زرده تخممرغ) بافت بسیار سبک ولطیفتری دارد. این کیک بهدلیل نداشتن بیکینگپودر و جوششیرین سالمتر میباشد و کالری کمتری هم دارد.
کیک شیفون
یکی از انواع کیک جدید با بافتی اسفنجی و تزئینپذیر، کیک شیفون است. از پرکاربردترین کیکها نیز میباشد. یکی از تفاوتهای آن با سایر کیکهای اسفنجی، ریختن کمی آب درآن و داشتن چربی است. اینکار باعث میشود که خشکی کیک گرفته شود و بدون خامه و تزئین هم قابل خوردن باشد. باید توجهکرده که میزان استفاده چربی درآن کم میباشد و عمر کیک را دریخچال افزایش میدهد. بهدلیل همین امر است که کیک شیفون از محبوبیت بالایی برخوردار است.
کیک جنوایی یا ژنوار
یکی در از انواع کیک اسفنجی، کیک جنوایی میباشد. برخلاف کیکهای اسفنجی مشابه که زرده و سفیده آن بهطور جدا در کیک ریخته میشود؛ در این کیک زرده و سفیده باهم بهروش بنماری صورت میگیرد. بیشترین میزان چربی این کیک، بهدلیل تخممرغ آن است؛ اما ممکناست در برخی روشها از کره ذوبشده نیز در کیک استفاده شود. همین دلیل باعث شده که این کیک نسبتبه سایر کیکها از پف کمتری برخوردار باشد.
نکات مهم هنگام پخت کیکهای اسفنجی
در اینجا به نکات طلایی پخت کیکهای اسفنجی میپردازیم که میتوانید از فروشگاه لوازم قنادی قناد برتر لواز موردنیاز را تهیه کنید.
تخممرغ
یکی از نکات طلایی پخت کیکهای اسفنجی، خوب همزدن زرده و سفیده تخممرغ است. همینامر موجب میشود کیک شما اسفنجی شود. تخممرغ هارا باید نیمساعت پس ازاینکه از یخچال درآوردید، در دمای محیط قرار دهید. هنگامی که تخممرغ ها سرد هستند زرده و سفیده آنرا جدا کنید؛ زیرا راحتتر جدا شده و بعداز آن بگذارید به دمای محیط برسد. زرده را باید خیلی هم بزنید تا زمانی که کرم یکدست بهدست آید. پس از ریختن آبجوش باید سریع همبزنید تا زرده نبندد. برای زدن سفیده میتوانید کمی کرم تارتار اضافه کنید تا پیشتر پف کند.
توجه به نوع آرد
یکی دیگر از نکات طلایی پخت کیکهای اسفنجی مربوطبه آرد میباشد. بهتراست از آرد کیک برای درستکردن کیک اسفنجی استفاده کنید؛ زیرا بهکیک حالت پوفکی تری را میدهد. بهتراست آرد را چندینبار الک کرده و با مایعی که کمی سفیده بهآن اضافه شده، با همزندستی بهآرامی مخلوط کنید. توجهکنید که همهآرد را یکجا اضافه نکنید و بادقت بسیار همبزنید تا حبابها ازبین نرود.
قالب کیک
سومین نکته ، درباره قالب کیک میباشد. ورود حتی کمی روغن میتواند کیک شمارا خراب کند؛ زیرا این کیک اصلا نیازی به روغن ندارد. حتی لازماست از مالیدن کره یا روغن بهدور قالبنیز خودداری کنید؛ چراکه چربی دور قالب میتواند باحرارت به کیک نفوذ کند و کیک شما خراب شود. باید حتما از قالب کیک نچسب استفاده کنید. یادتان باشد که بعداز خارج نمودن قالب از فر، سریعا آنرا سرد نکنید و صبرکنید تا به تدریج سرد شود؛ چراکه کیک اسفنجی بهراحتی از قالب خارج نمیشود.انواع قالب کیک بسته به جنس آن متفاوت میباشد.
نکاتی که برای درستکردن کیک اسفنجی بهکار میرود بسیار زیاد است.فراموش نکنید که دمای فر را درست تنظیم کنید تا کیک شما نسوزد. بهدلیل اینکه هیچگونه روغنی در کیک اسفنجی استفاده نمیشود، نباید بیشاز اندازه در فر بماند. حتما پس از اینکه از فر کیک را خارج کردید، آن را در دمای محیط بگذارید. از سرد کردن آن در یخچال یا جای سرد خودداری کنید. اگر قصد تزئین کیک را دارید، حتما صبرکنید کیک کاملا خنک شود وبعد تزئین کنید.
باید حتما از قالب کیک نچسب استفاده کنید. یادتان باشد که بعداز خارج نمودن قالب از فر، سریعا آنرا سرد نکنید و صبرکنید تا به تدریج سرد شود؛ چراکه کیک اسفنجی بهراحتی از قالب خارج نمیشود. یکی از مزیتهای مهم این کیک، نداشتن هیچگونه چربی درآن میباشد. همینامر سببشده که این کیک بهراحتی با انواع کرمهای مختلف تزئین شود. همچنین بهدلیل اینکه کیک اسفنجی فاقدر مواد لبنی مانند شیر، ماست و… میباشد، بهطبع ماندگاری آننیز بیشتر و بهتر است.
جمع بندی
اگر نکات گفته شده را در پخت کیک رعایت کنید میتوانید کیکی بی نقص و خوشمزه را تهیه کنید.جدا از نکات گفته شده داشتن ابزارهایی برای پخت کیک و شیرینی میتواند به روند کار شما سرعت ببخشد.قناد برتر یکی از بهترین فروشگاه های لوازم قنادی و فروش لوازم تولد میباشد که محصولات خود را در بهترین کیفیت و قیمتی مناسب در اختیار شما عزیزان قرار داده است.برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۵۶۵۳۹۹۴۲-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.