انواع توری مش جوشی و تفاوت های آن
بهترین کرکره برقی را از کجا بخریم؟
بهترین کرکره برقی را از کجا بخریم؟ انسان از بدو خلقت به دنبال اختراع روش هایی نوین برای هرچه راحت تر شده زندگی بوده است. …
بلیط چارترکیش و لحظه آخری کیش
بلیط چارتر و لحظه آخری کیش جزیره زیبای کیش از مهمترین جزایر خلیج فارس استان هرمزگان می باشد و از جمله جزیره های دیدنی با …
انواع لوستر پذیرایی مدرن و کلاسیک جدید | لوستر چراغ دستی
فروشگاه اینترنتی لوستر چراغ دستی به عنوان یک مقصد آنلاین برای علاقمندان به لوسترها، انواعی از لوسترهای پذیرایی مدرن و کلاسیک را با قیمتهایی مناسب …
یکی از انواع مصالح ساختمانی که بسیار کاربردی است، توری مش جوشی نام دارد. صنایع مختلفی وجود دارند که از این توری استفاده میکنند؛ مانند صنایع کانال سازی، پل سازی، ساخت سقف کامپوزیت و.. .
دلیل کاربرد گسترده توری جوشی، مقاومت بالای آن است؛ چرا که از میلگردهایی بسیار محکم تولید میشوند. اگر میخواهید در مورد عوامل موثر بر قیمت توری مش و انواع این محصول بیشتر بدانید، این مقاله را مطالعه کنید.
توری جوشی چیست
توری جوشی که به آن توری مش جوشی نیز گفته میشود یکی از انواع توریهای فلزی است. این نوع توری یک تفاوت اساسی با یا توریهای گابیون و فنس دارد و آن این است که برای تولید توری جوشی از میلگرد اما برای تولید توریهای دیگر از مفتول گالوانیزه استفاده میشود. البته توریهای جوشی نیز وجود دارند که با استفاده از مفتول سیاه ساخته میشوند.
برای ساخت توریهای جوشی، میگردها را به صورت عمودی و افقی روی هم قرار داده و آنها را جوش میدهند. این میلگردها معمولا ساده یا آج دار هستند و سایزشان بین ۶ یا ۸ است. البته برخی از توریها با استفاده از میگردهای سایز ۱۰، ۱۲ و ۱۴ نیز ساخته میشوند. شما میتوانید این نوع توری را هم به صورت رولی و هم برگی از بازار تهیه کنید. توجه داشته باشید که در صورت خرید توری برگی، نمیتوانید آن را خم کنید.
انواع توری مش جوشی
توریهای جوشی به دلیل کاربردهای گوناگون در انواع مختلفی تولید میشوند. البته تفاوت آنها تنها به نوع کاربرد محدود نمیشود و سایز و روش جوشکاری آنها نیز با یکدیگر متفاوت است. به همین دلیل میتوانند پاسخگو نیازهای مختلف صنعتی و ساختمانی باشند. در ادامه انواع این محصول را از دیدگاههای مختلفی بررسی میکنیم.
انواع توری مش جوشی براساس روش جوشکاری
برای جوشکاری میلگردها و تولید توری مش جوشی، دو روش سنتی و صنعتی وجود دارد. در برخی از کارگاهها همچنان نیروهای انسانی با دست مشغول جوشکاری توریهای مش جوشی هستند؛ اما در برخی کارگاههای دیگر این عمل با استفاده از ماشین آلات مدرن صورت میگیرد.
طبیعتاً توریهایی که توسط دستگاهها و به روش اتوماتیک تولید میشوند، اتصالات دقیقتری دارند. در این روش میگردها وارد دستگاه میشوند و پس از قرار گرفتن در مکان و فواصل درست، به هم جوش میخورند و تبدیل به توری میشوند. این فرایند به واسطه وجود الکترودهایی در دستگاه مذکور، صورت میگیرد. در واقع الکترودها هستند که میلگردها را به اندازه کافی به یکدیگر نزدیک میکنند. سپس به محض تماس میلگردها به یکدیگر دستگاه بینها جوش میزند. سپس دستگاه به طور اتوماتیک قسمتهای اضافی میلگرد را میبرد تا پرق یا رول توری جوشی به صورت آماده از آن خارج شود.
انواع توری مشی جوشی از نظر سایز چشمه
منظور از چشمه، شبکههایی در ساختار مشبکی هستند که با جوش دادن میلگردهای افقی و عمودی به هم، به وجود میآیند. این چشمهها به شکل مربع هستند. اگر فاصله میان میلگردها کمتر باشد طبیعتاً چشمههای به وجود آمده کوچکتر خواهند بود و برعکس. معمولا چشمههای مربعی شکل توریهای مش جوشی دارای اضلاعی به اندازه ۱۰، ۱۵، ۲۰ یا ۳۰ سانتی متر هستند.
همانطور که اشاره کردیم توری مشی جوشی هم میتواند با استفاده از میلگردهای ساده و هم میلگردهای آج دار تولید شود. علاوه بر این سایز هر کدام از این میلگردها متفاوت است. معمولا میلگردهای ساده با سایز ۶ و ۸ و میلگردهای آجدار با سایز ۸، ،۱۰ ۱۲ و ۱۴ برای تولید توری جوشی استفاده میشوند.
انواع مش جوشی از لحاظ کاربرد
کاربرد توری مش جوشی بسیار متنوع است و در صنایع و پروژههای ساختمان سازی بسیاری از آن استفاده میشود؛ به طوری که شاید نتوان به تمام آنها اشاره کرد. با این حال میتوانیم انواع توری مش جوشی را از نظر کاربرد در دو مورد معرفی کنیم.
- به کار گیری توری جوشی در داخل بتن
- استفاده از این توری در مصارف ساختمانی و کف سازی
جمع بندی
یکی از مصالح ساختمانی و صنعتی توریهای فلزی هستند که توری مش جوشی در این دسته قرار دارد. با توجه به نیاز بسیاری از صنایع به این نوع توری، به یکی از پرکاربردترین توریهای فلزی تبدیل شده است. از همین رو در این مقاله به معرفی آن پرداختیم و به روش تولید آن اشاره کردیم. این محصول انواع مختلفی دارد که از چند نظر با هم متفاوت هستند. تفاوتهایی که به آنها اشاره شد شامل روش جوشکاری، سایز چشمه و نوع کاربرد هر توری جوشی است.