10روش سریع و مطمئن ترک اعتیاد در منزل【آپدیت1402】✅ - پارسی زی
لوله بازکنی شرق تهران فوری با بهترین خدمات

لوله بازکنی شرق تهران فوری با بهترین خدمات

لوله بازکنی شرق تهران فوری با بهترین خدمات پیدا کردن یک شرکت معتبر ارائه دهنده خدمات لوله بازکنی و تخلیه چاه امروزه در تهران، به …

آشنایی با عینک های هوشمند ری بن و فیس بوک + بررسی مشخصات آن

آشنایی با عینک های هوشمند ری بن و فیس بوک + بررسی مشخصات آن

آشنایی با عینک های هوشمند ری بن و فیس بوک + بررسی مشخصات آن عینک هوشمند ری بن دوربین دار و فیس بوک بعد از …

راهنمای جامع خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای اصفهان

راهنمای جامع خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای اصفهان

چکیده : اگر میخواهید اطلاعات جامع در زمینه خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای داشته باشید، پیشنهاد می کنیم حتما با ما تا انتهای مقاله همراه باشید. …

چکیده : اعتیاد یکی از بیماری هایی است که افرادی که در دام آن می افتند از روش های مختلفی برای رهایی از آن استفاده می کنند. بسیاری از معتادانی که تصمیم به درمان می گیرند ترجیح می دهند در خانه ترک کنند.

 

 

 

بهترین روش ترک اعتیاد چیست ؟ بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران چه ویژگی هایی دارد ؟ اعتیاد یکی از بیماری هایی است که افرادی که در دام آن می افتند از روش های مختلفی برای رهایی از آن استفاده می کنند. بسیاری از معتادانی که تصمیم به درمان می گیرند ترجیح می دهند در خانه ترک کنند. برای این افراد، درمان بیمارستانی یا اقامت طولانی مدت در مراکز ترک اعتیاد و همچنین کمک گرفتن از مشاور زمان بر و پرهزینه است. علاوه بر این، آنها نمی خواهند اطرافیان از اعتیاد آنها باخبر شوند، آنها فکر می کنند که بهتر است اعتیاد را در خانه ترک کنند.

 

گرچه رهایی از اعتیاد به تریاک راحت تر از سایر مواد مخدر است، اما نباید از روش های غیراصولی استفاده کرد. ترک اعتیاد در منزل نیز باید زیر نظر پزشک متخصص باشد. ابتدا بهتر است برای یافتن بهترین روش درمانی با بهترین روانپزشک ترک اعتیاد در تهران در ارتباط باشید.

 

راه های ترک اعتیاد در منزل

 

روش های زیر به شما در ترک تریاک در خانه کمک می کند:

 

آرام بمانید و ایمن باشید: توصیه می کنیم تا حد امکان استراحت کنید و خود را به روش های مختلف از جمله فیلم، کتاب یا وسایل دیگر سرگرم کنید. از سوی دیگر، حتماً پتوهای نرم اضافی داشته باشید، زیرا ممکن است به دلیل تعریق زیاد، نیاز به تعویض وسایل خواب خود داشته باشید. همچنین مطمئن شوید که دوست یا یکی از اعضای خانواده شما می داند که می خواهید مصرف این دارو را قطع کنید. زیرا در این مدت باید یک نفر همراه شما باشد.

 

کمک پیدا کنید: ترک تریاک یا هر ماده مخدر دیگری به تنهایی می تواند خطرناک باشد. بنابراین حتما با پزشک معتاد یا روانپزشک مشورت کنید. آنها ممکن است داروهایی را برای کمک به بهبودی آسان‌تر تجویز کنند. علاوه بر این، اگر عوارض جانبی جدی را تجربه کردید، پزشک می تواند به کاهش آنها کمک کند.

 

حواس خود را با چیزهای مختلف پرت کنید: سعی کنید با درد بدن خود مبارزه نکنید و در برابر لرزش اعتیاد مقاومت نکنید. اگر حواس خود را با چیزهای مختلف، مانند فعالیت های تفریحی پرت کنید، راحت تر می توانید به تدریج با هیجانات ناشی از ترک تریاک کنار بیایید.

 

فهرستی از اهداف خود برای ترک تریاک تهیه کنید: وقتی سعی می کنید مصرف تریاک را متوقف کنید، ممکن است دلایل خوبی برای شروع مجدد مصرف آن داشته باشید. بنابراین، اگر تصمیم جدی گرفته اید، می توانید لیستی بنویسید که در آن دلایل خروج خود را مشخص کنید. به این ترتیب هر روز این لیست را خواهید دید و انگیزه قطع مصرف این دارو را خواهید داشت.

 

افکار منفی را از خود دور کنید: هنگام تلاش برای ترک تریاک، باید از افکار منفی مانند من نمی توانم و یا نمی توانم این کار را انجام دهم، دوری کنید و با شناخت آنها بیشتر بر روی افکار مثبت تمرکز کنید. به عنوان مثال، به خود بگویید: «می‌دانم که این کار سختی است و می‌توانم آن را تحمل کنم». همچنین توصیه می کنیم اگر با مشکلی مواجه شدید و نمی توانید افکار منفی را از خود دور کنید، از مشاوره دکتر روانشناسی عمومی استفاده کنید.

 

خواب درستی داشته باشید : هنگامی که سعی می کنید مصرف این دارو را قطع کنید، ممکن است احساس خواب آلودگی کنید یا به سختی بخوابید. خواب یکی از موثرترین عوامل برای بهبود هر چه سریعتر است. به همین دلیل می توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید.

 

ورزش: ورزش تاثیر زیادی در بهبودی شما دارد و باعث ترشح طبیعی هورمون های اندورفین می شود. همچنین تاثیر مثبتی بر بهبود عملکرد مغز، کاهش استرس و تنش، بهبود خواب و افزایش اعتماد به نفس دارد.

 

گذشته را بپذیرید: طبیعی است که در مورد اعتیاد خود احساس شرم یا گناه کنید، اما باید آن را بپذیرید تا سلامت جسمی خود را بازیابید. اگر احساس ناامیدی می کنید، می توانید با یک روانپزشک نیز صحبت کنید.

 

برای ترک تریاک چه بخوریم؟

 

تغذیه در دوران ترک تریاک بسیار مهم است. در پاسخ به این سوال که برای ترک تریاک چه غذاهایی بخوریم، باید گفت که در دوران نقاهت باید از غلات کامل و مواد پروتئینی استفاده کرد تا از افزایش قند جلوگیری شود. در هر وعده غذایی باید ۱۵ تا ۲۰ گرم پروتئین مصرف کنید. همچنین توصیه می کنیم گرسنه نمانید و بهتر است هر ۲ تا ۴ ساعت یکبار وعده های غذایی کوچک بخورید.

 

زمانی که در این دوره هستید و اساساً در دوران نقاهت هستید، بهتر است سی دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب صبحانه بخورید و از پروبیوتیک ها برای عملکرد روده و معده استفاده کنید. سایر غذاهایی که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید شامل تخم مرغ است. زیرا سرشار از امگا ۳ است. علاوه بر مواردی که ذکر کردیم، یکی از مهم ترین چیزهایی که باید بنوشید آب است. این مایع حیاتی به روند درمان ترک دارو کمک زیادی می کند. می توانید از آب میوه های طبیعی نیز استفاده کنید.

 

مکمل های دارویی

 

در دوره ترک تریاک نیز می توانید از مکمل های دارویی زیر برای بهبود قدرت بدنی خود استفاده کنید.

 

  • مکمل استیل سیستئین N: این نوع مکمل در کاهش میل به مواد مخدر به خصوص تریاک بسیار موثر است و بهتر است در زمان ترک اعتیاد روزانه ۵۰۰ میلی گرم به مدت یک تا چهار روز بدون غذا مصرف شود.پ
  • ویتامین سی: همانطور که می دانید ویتامین C برای بدن بسیار مفید است. اگر از این مکمل استفاده کنید، میل شما را به مصرف دارو کاهش می دهد. دوز توصیه شده آن ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ میلی گرم در روز است.
  • ب کمپلکس: بی کمپلکس یکی از داروهای دیگری است که باید در طول بهبودی اعتیاد مصرف کنید. این مکمل در تقویت عملکرد کبد نیز تاثیر بسزایی دارد و مانع از آن می شود که هرگز دوباره به مصرف تریاک فکر نکنید.
  • پروبیوتیک ها: شاید نام پروبیوتیک ها را شنیده باشید، این ماده در ماست نیز وجود دارد که به روده ها کمک می کند کار خود را به خوبی انجام دهند.

 

کلام آخر

 

ترک اعتیاد علائم و عوارض زیادی را به دنبال دارد که گاهی اوقات جدی است. بهتر است قبل از اقدام به ترک، اطلاعات لازم را در مورد این علائم به دست آورید. مراجعه و هماهنگی با بهترین مرکز ترک اعتیاد در تهران در پیشگیری از علائم و عوارض جدی بسیار موثر است. سپاسگزاریم که تا انتها مطلب همراه ما بودید و این مقاله را مطالعه نمودید. لطفاً پیشنهادات و نظرات خود را از طریق سایت روانشناستو یا ravanshenaseto.com با ما در میان بگذارید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 آبان 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی زی و لینک مستقیم بلا مانع است.