درآمد شغل بنایی چقدر است ؟ آیا وارد این حوزه کاری بشویم؟ - پارسی زی
اهداف سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001 چیست؟

اهداف سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001 چیست؟

اهداف سیستم مدیریت محیط زیست ISO 14001 چیست؟ long to be saved ISO 14001 یک استاندارد بین المللی مورد توافق است که الزامات یک سیستم …

کیفیت یک صندلی اداری به چه مواردی ست؟

کیفیت یک صندلی اداری به چه مواردی ست؟

برای بالا بردن بازدهی و همچنین سالم نگه داشتن بدن باید بدانید که تجهیزات اداری نقش مهمی را ایفا می‌کنند. فراموش نکنید که تمامی لوازم …

ترک خودارضایی به چالش 6 ماهه + فواید آن

ترک خودارضایی به چالش 6 ماهه + فواید آن

چکیده : در این مقاله درباره چالش ترک خودارضایی nofap که خیلی ترند شد صحبت کردیم و فوایدش را برای شما نوشتیم   در ژوئن ۲۰۱۱، …

درآمد شغل بنایی چقدر است ؟ آیا وارد این حوزه کاری بشویم؟

درآمد شغل بنایی چقدر است

در این بخش به سراغ درآمد شغل بنایی رفته ایم و قصد داریم متوجه شویم که اصلا شغل بنایی چه شغلی است ؟ و آیا در این شرایط میتوان شغل بنایی را به عنوان یک شغل پردرآمد محسوب کرد؟ این شغل اصلا مناسب چه کسانی است و تصورات غلط درمورد آن را بررسی کنیم.

قبل از آنکه به سراغ درآمد شغل بنایی برویم ، در ابتدا نیاز است تا بدانیم اصلا بنایی چه شغلی است و بنا به چه کسی می گویند؟

 

معرفی شغل بنایی :

در صنعت ساختمان سازی ، افراد با تخصص های بسیاری در حال کار و تلاش هستند و البته با رشد تکنولوژی و دستگاه و ابزارها بسیاری از افراد و نیروی کار جای خود را به ماشین آلات داده اند.اما هم چنان با وجود تکنولوژی ها بسیاری از اقدامات در صنعت ساختمان همچنان با استفاده از مغز و اقدامات انسانی بوده و فعلا ماشین آلات نمیتواند جای انسان را در آن مشاغل بگیرد.یکی از آنها شغل بنایی می باشد که کاری است در عین حال مهم و هنری! حالا در ادامه بیشتر با این هنر و درآمد شغل بنایی آشنا می شویم.

 

بنا کیست؟

بنا در واقع به فردی گفته می شود که هنر دیوارچینی، کاشی کاری، سنگ کاری، گچ کاری، سیمان کاری را داشته و بتواند به راحتی در این زمینه فعالیت کند.در قدیم یک بنا توانایی ساخت یک منزل از صفر تا صد به وسیله ی کاه و گل و خشت داشت اما امروزه با توجه به رشد نوع ساخت منازل یک بنا فقط بخشی از خانه را انجام می دهد.

 

درآمد شغل بنایی

حالا که متوجه شدیم بنا کیست و چرا نیاز است تا در منزل خود از بنا استفاده کنیم.ممکن است این مسئله در ذهن شما مطرح شود که دلیل درآمد بالای آنها چیست و اصلا چه درآمدی دارند؟

از آنجایی که یکی از دلایل درآمد بالای بسیاری از کسب و کار این است که میزان تقاضا در آن حوزه چقدر است ، این موضوع در شغل بنایی هم صدق میکند یعنی این شغل از آنجایی که تقاضای بالایی دارد ،درآمد بالایی هم خواهند داشت.

به طور کلی درآمد شغل بنایی در حال حاضر در ایران برای دیوار کشی با آجر عددی بین متری ۶۰ الی ۱۲۰ هزار تومان ، برای عایق کاری بین ۷۰ الی ۲۰۰ هزار تومان ، برای اجرای نما بین ۲۰۰ الی ۲۵۰ هزار تومان می باشد.

 

درآمد شغل بنایی چگونه محاسبه می شود؟

درآمد شغل بنایی چگونه محاسبه می شود

همانطور که در بالا مشاهده کردید ، شغل بنایی در حال حاضر به صورت متری محاسبه شده و به بنا گفته می شود اما با توجه به پروژه ها میتواند این محاسبه به صورت مختلفی نیز باشد.

علاوه بر متری بودن میتوان به صورت روزمزد هم اشاره کرد.درآمد روزمزد معمولا برای کارهای کوچک و خرده ریز بوده و یا در مواردی که به عنوان مثال بنا به دلایلی نمیتواند سر پروژه فعالیت کند و کارفرما مجبور است تا بنایی دیگر را به مدت محدود و به صورت موقتی جایگزین نماید که بنای استاد کار برای روزمزد بودن معمولا بین ۱ الی ۲ میلیون تومان دریافت میکند.

درآمد شغل بنایی علاوه بر متری بودن و روزمزد بودن به صورت پروژه ای هم نیز محاسبه می شود.کار کردن به صورت پروژه ای برای بنا درآمد بیشتری خواهد داشت اما به همان اندازه سختی نیز دارد چرا که در آن مصالح ، تعداد کارگران ، ابزارهای مورد نیاز ، تعداد روز مناسب و موارد بسیاری باید در قرار داد ذکر شده و در صورت عدم رسیدن به موقع آن بنا و تیمش دچار مشکل خواهند شد.

 

انواع کارهای شغل بنا

همانطور که در بالا هم اشاره کردیم ، یک استادکار بنا قطعا مجموعه ای از اقدامات را میتواند انجام دهد که البته هر بنا سعی میکند یک تخصص را به طور کامل یاد گرفته و آنرا انجام دهد.به طور کلی یک بنا میتواند کارهای بزرگ مثلا از صفر تا صد یک کار ساختمان را انجام دهد و هم میتواند در صورت نداشتن مشتری و بازار کارهای خرده ریز تری انجام دهد که هر چند درآمد کمتری دارند اما بلاخره کار آن هم سبک تر می باشد.

مثلا کارهای جزئی تری همچون سیمان کاری ، بازسازی کاشی ها ، بازسازی بناها ، اصلاح رمپ و موارد دیگر هم میتواند یک بنا به صورت خرده کاری انجام دهد که در آمد این خرده کاری هم به نوع کار ، متراژ و موارد دیگر بستگی دارد اما حدودا میتوان گفت که چنانچه کارهای جزئی را روزمزد انجام دهد ، بین ۵۰۰ الی ۱۵۰۰٫۰۰۰ هزار تومان میتوان انتظار در آمدی داشت.

سیمان‌کاری، اصلاح رمپ پارکینگ و تعمیر و بازسازی کاشی‌ها به بنا و استادکار نیاز است. قیمت این خرده‌کاری‌ها با توجه به عوامل متعددی از جمله متراژ بنا، نوع کار، سختی و میزان نیاز به مهارت تغییر می‌کند. برای مثال دستمزد استادکار بنا با کارگر بنایی یکی نیست.

 

ملزومات ایمنی یک بنا

ملزومات ایمنی یک بنا

همانطور که میدانیم سالانه تعداد بسیار زیادی از افراد در محیط های کاری به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی دچار آسیب شده که در پی آن مشکلاتی همچون از کارافتادگی و یا حتی مرگ را همراه داشت.به عنوان مثال فرض کنید که فردی در محیط برقی کار می کند مثلا مامور تعویض چراغ های برق است این فرد چنانچه از دستکش ایمنی عایق برق استفاده نکند میتواند جان خود را تضمین کند!

و یا حتی در صنعت ساختمان تمام بنا ها و کارگران موظف به استفاده از انواع تجهیزات ایمنی همچون دستکش ایمنی ، دستکش بنایی ، کلاه ایمنی ،کفش ایمنی ، لباس ایمنی و حتی عینک های مخصوص هستند که به دلیل استفاده ی مداوم از سیمان ، گچ و غیره پوست و دست آنها آسیب نبیند.

 

جمع بندی

ما در این بخش گفتیم که درآمد شغل بنایی چقدر است ؟ و آنها میتوانند به صورت روزمزد ، پروژه ای و هم چنین متری درآمد کسب کنند و در کنار آن هم توصیه ی جدی مبنی بر استفاده ای حداکثری از لوازم ایمنی همچون دستکش بنایی ، کلاه ایمنی و غیره را اشاره کردیم که همیشه سلامتی را در کنار شغل خود داشته باشند.

 

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 شهریور 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی زی و لینک مستقیم بلا مانع است.