ابوالفضل پورعرب الان کجاست - پارسی زی
برنامه بدنساژی آکادمی دکتر یوسفی؛ تناسب اندام، فرم‌دهی و اعتمادبه‌نفس

برنامه بدنساژی آکادمی دکتر یوسفی؛ تناسب اندام، فرم‌دهی و اعتمادبه‌نفس

برنامه بدنسازی آکادمی دکتر یوسفی، رویکردی علمی و شخصی‌سازی شده برای دستیابی به تناسب اندام، فرم‌دهی مطلوب بدن و ارتقاء اعتمادبه‌نفس ارائه می‌دهد. این برنامه با تمرکز بر نیازهای فردی، به خصوص بانوان، مسیری مطمئن را برای رسیدن به اهداف جسمانی و روانی هموار می‌سازد.

دکتر هلاله خوشبخت: بهترین متخصص سرطان که درمان قطعی سرطان سینه گرید 4 متاستاز را محقق کرد!

دکتر هلاله خوشبخت: بهترین متخصص سرطان که درمان قطعی سرطان سینه گرید 4 متاستاز را محقق کرد!

دکتر هلاله خوشبخت، چهره‌ای الهام‌بخش و پیشگام در حوزه درمان سرطان سینه در ایران، حالا نام خود را به عنوان نخستین پزشکی که موفق به درمان قطعی سرطان سینه گرید ۴ متاستاز شده است، ثبت کرده است. با رویکرد منحصر به فرد و چندجانبه، تلفیق دانش روز دنیا و همدلی زنانه، او توانسته امید به زندگی و شادی را دوباره به بیمارانش هدیه کند.ارتباط گرم، شفاف‌سازی روند درمان، استفاده از جدیدترین داروها و تکنیک‌های غیر تهاجمی، و پشتیبانی همه‌جانبه توسط تیم تخصصی بارزترین ویژگی‌های درمان نزد دکتر خوشبخت است.

عکس پروفایل پسرانه ، فانتزی غمگین شاد شیک لاتی مذهبی عاشقانه خنده دار جدید شاخ

عکس پروفایل پسرانه ، فانتزی غمگین شاد شیک لاتی مذهبی عاشقانه خنده دار جدید شاخ

عکس پروفایل پسرانه عکس پروفایل پسرانه شیک و شاد و شاخ و جدید ، عکس پروفایل پسرانه فانتزی غمگین و لاتی و عاشقانه و مذهبی …

ابوالفضل پورعرب، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران، در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ با نقش‌آفرینی‌های درخشان خود به شهرت رسید. با گذشت زمان، بسیاری از علاقه‌مندان به دنبال اطلاع از وضعیت کنونی و محل زندگی او هستند.

بر اساس اطلاعات موجود در این مطلب که در سایت هشتینو تهیه شده است، ابوالفضل پورعرب در حال حاضر در تهران سکونت دارد و به فعالیت‌های هنری خود ادامه می‌دهد. او پس از مبارزه با بیماری سرطان، سلامت خود را بازیافته و به عرصه بازیگری بازگشته است.

ابوالفضل پورعرب

ابوالفضل پورعرب متولد ۴ آذر ۱۳۴۰ در تهران است. او فارغ‌التحصیل رشته بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشسرای هنر تهران می‌باشد. فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۹ با تئاتر آغاز کرد و در سال ۱۳۶۲ با ایفای نقشی کوتاه در فیلم «زخمه» به کارگردانی خسرو ملکان وارد سینما شد. فیلم «عروس» در سال ۱۳۷۰ نقطه عطفی در کارنامه او بود که او را به عنوان یکی از سوپراستارهای سینمای ایران معرفی کرد.

زندگی شخصی

ابوالفضل پورعرب تاکنون سه بار ازدواج کرده است. آخرین همسر او آنا نعمتی، بازیگر سینما و تلویزیون بود که حاصل این ازدواج دختری به نام رایکا پورعرب است. این دو هنرمند مدتی پیش از یکدیگر جدا شدند.

رایکا پورعرب

رایکا پورعرب، دختر ابوالفضل پورعرب و آنا نعمتی، در سال ۱۳۹۲ در نمایشنامه‌خوانی «ماه در آب» نوشته محمد یعقوبی به کارگردانی بهاره مشیری، در کنار مادرش به ایفای نقش پرداخت. این تجربه نخستین حضور رسمی او در عرصه هنر بود.

خانواده و روابط

رایکا یک خواهر ناتنی به نام رعنا پورعرب دارد که از ازدواج قبلی پدرش است. رعنا نیز در عرصه هنر فعالیت دارد و رابطه نزدیکی با رایکا دارد.

علاقه‌مندی‌ها

رایکا از کودکی به ورزش‌های مختلف علاقه‌مند بوده و مادرش سعی کرده او را در رشته‌های مختلف ورزشی تربیت کند. همچنین، علاقه به سفر و آشنایی با فرهنگ‌های مختلف از دیگر ویژگی‌های اوست.

در مجموع، ابوالفضل پورعرب همچنان در عرصه هنر فعال است و دخترش، رایکا پورعرب، نیز با پشتوانه خانوادگی هنری، مسیر خود را در دنیای هنر آغاز کرده است.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 آذر 1404
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی زی و لینک مستقیم بلا مانع است.