روش نگهداری کمپوت خانگی
مراحل تولید کفش
مراحل تولید کفش در دوران طلایی کفشهای دستساز، کفشساز مسئولیت فرآیند تولید کفش را از ابتدا تا انتها بر عهده داشت. اکنون می توان احساس …
مهره ماسوره استیل
مهره ماسوره استیل، به عنوان یکی از عناصر بنیادی و حیاتی در صنعت ساخت و ساز و زیرساختها، نقش بسیار مهمی ایفا میکنند. این مهرهها …
آنچه درباره ترانس و سینی کابل نمی دانید
آنچه درباره ترانس و سینی کابل نمی دانید حتما تا به حال بارها و بارها نام ترانس یا ترانسفورماتور را شنیده اید اما به راستی …
روش نگهداری کمپوت خانگی
کمپوت بیشتر در زمانی استفاده می شود که معده فرد برای هضم میوههای تازه دچار اخلال می شود ، با استفاده از کمپوت های خانگی می توانید نیاز افراد را برای دریافت مواد مغذی و ویتامین های موجود در میوه های تازه رفع نمایید .
مرحله اول
اگر میخواهید از کمپوت برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید حتما باید درون ظرف های درب دار قرار دهید ، بخاطر اینکه شربت کمپوت برای مدت زمان طولانی جوشیده نشده است ، خیلی سریع فاسد خواهد شد و دچار کپک زدگی میشود .
مرحله دوم
درب ظرف کمپوت باید به صورتی باشد که از نفوذ هوا به درون آن جلوگیری شود ، هنگامی که کمپوت در حال پخت است و گرم میباشد از بستن در آن خودداری کنید چون بخار موجود در ظرف باعث غلیظ شدن شربت و له شدن میوه ها خواهد شد .
مرحله سوم
شهد کمپوت باید رقیق باشد ، برای پخت و طرز تهیه کمپوت سیب سالم باید از میوه های تازه و با کیفیت استفاده کنید . در زمان پخت ، میوه را در حدی بپزید که حالت خود را از دست ندهد . یکی دیگر از نکات پخت این است که آب و شکر را از قبل بجوشانید و آن را از صافی رد کنید .
مرحله چهارم
هنگامی که شربت در حال جوشیدن است میوه را باید اضافه کنید . هنگامی می شود از کمپوت برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد که هوای داخل ظرف گرفته شود و درب آن به صورت لحیم بسته شود . پس شما میتوانید کم درست کنید تا نیازی به نگهداری برای مدت طولانی نداشته باشید
مرحله پنجم
اگر میخواهید یک محصول معطر و خوش طعم داشته باشید میتوانید از مقداری وانیل برای معطر نمودن کمپوت میوهای استفاده کنید . همیشه سعی کنید در زمان پخت نکات بهداشتی را کاملا رعایت نمایید ، تا هنگام مصرف محصول دچار مسمومیت نشوید .