چرا باید قبل از اقدام پرونده های ملکی نسبت به دریافت مشاوره حقوقی ملکی اقدام کرد؟
7 ایده کسب و کار با 200 میلیون تومان
ایده کسب و کار با ۲۰۰ میلیون تومان از موضوعاتی می باشد که بسیاری از افراد به دنبال آن هستند تا بتوانند به واسطه آن کسب …
بررسی ارزش غذایی کره بادام زمینی در رژیم غذایی + جدول
چکیده : ارزش غذایی کره بادام زمینی به عوامل بسیار زیادی مانند ترکیبات تشکیل دهنده و کیفیت آن بستگی دارد. از طرفی هم، ارزش تغذیه ای …
دانلود جذاب ترین رمان های عاشقانه جدید
جذاب ترین رمان های عاشقانه جدید در اینجا برخی از جذاب ترین رمان های عاشقانه جدید ایرانی در سال ۱۴۰۲ آورده شده است: رمان سهم من اثر …
چرا باید قبل از اقدام پرونده های ملکی نسبت به دریافت مشاوره حقوقی ملکی اقدام کرد؟
یکی از تصورات اشتباهی که درباره جلسات مشاوره حقوقی ملکی در بین مردم وجود دارد این است که بسیاری از افراد تصور میکنند که خودشان به تنهایی از عهده کارهای ملکی خود برآمده و نیازی به یک مشاور و مشاوره در این زمینه ندارند. این افراد وقتی در معامله سرشان به سنگ میخورد، تازه متوجه ابعاد فاجعه بار مسئله میشوند. قراردادهای ملکی از جمله قراردادهای بسیار مهم در قوانین کشور ایران است. قوانینی که جز با تحصیلات مرتبط عالیه و تجربه در این زمینه نمیتوان به همه آنها احاطه داشت. از این جهت مراجعه به یک وکیل حقوقی برای مشاوره حقوقی ملکی لازم و ضروری است. قراردادهای ملکی به قدری پیچیده است که جا به جا شدن یک کلمه میتواند معانی مختلفی از آن قرارداد را برای طرفین و دادگاه ایجاد کند. اگر در این باره از اطرافیان خود که با مشکلات و مسائل حقوقی ملکی درگیر هستند، بپرسید، آنها بهتر درباره لزوم مراجعه به موسسه حقوقی شما را توجیه خواهند کرد.
راه های دریافت مشاوره حقوقی ملکی
شما می توانید از روشهای مختلف مشاوره حقوقی ملکی استفاده کنید که در ادامه به بررسی دو روش دریافت مشاوره حقوقی ملکی میپردازیم:
- مشاوره حقوقی ملکی حضوری: شما میتوانید برای دریافت مشاوره حقوقی ملکی به دفتر یک وکیل ملکی مراجعه کنید. یک وکیل ملکی، وکیلی است که پروندههای ملکی و دعاوی ملکی را پذیرش میکند و به آنها رسیدگی میکند. شما میتوانید به یکی از وکیلهای ملکی مراجعه کرده و مشاور حقوقی ملکی بگیرید.
- مشاوره حقوقی ملکی غیر حضوری: در حال حاضر و با توجه به پیشرفت و گسترش اینترنت و گوشیهای تلفن همراه، سایتها و برنامههایی برای دریافت مشاوره حقوقی ملکی طراحی و پیاده سازی شدهاند. به طوری که دیگر نیازی به مراجعه حضوری و صرف هزینه و زمان نیست و شما تنها با مراجعه به هر یک از این سایتها میتوانید مشاور حقوقی ملکی دریافت کنید. با مراجعه به هر یک از سایت های مشاوره حقوقی ملکی و یا دریافت شماره تماس موسسه های حقوقی میتوانید مشاوره حقوقی مورد نیازتان در دریافت کنید و بسیاری از این سایت ها پشتیبانی ۲۴ ساعته دارند.
مشاوره حقوقی ملکی شامل چه مواردی است؟
مشاوره حقوقی املاک میتواند شامل قوانین و دعاوی ملکی باشد. دعاوی ملکی نیز در قالب شکایتهای میان مستاجر و موجر، دخل و تصرف، املاک وقفی و سایر موارد مربوط به ملک میباشد. به طور کلی موارد مراجعه به مشاوره حقوقی ملکی شامل موارد زیر میباشد:
- شکایت از مستاجر
- مشاوره حقوقی ثبت اسناد
- مشاوره در زمینه قراردادها
- مشاوره در زمینه خرید و فروش
- آزادسازی رهن
- مصادره املاک
- مشاوره در زمینه معاملات
- مشاوره در زمینه دخل و تصرف در ملک
- سایر موارد حقوقی ملکی
مزایای مشاوره با وکیل متخصص ملکی
- وکیل ملکی بر تمام قوانین ملکی اشراف داشته و تمام پیچیدگی ها و تبصره ها را میشناسد.
- در سریع ترین زمان به نتیجه میرسید.
- هزینه شما بسیار پایین میآید.
- شما وقت و انرژی خود را در دادگاه ها هدر نمیدهید.
- ریسک شکست را بسیار پایین میآورد.
مشاوره حقوقی ملکی در چه دعاوی به کار برده میشود؟
دعوای مربوط به الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی برای ساختمانی که دارای واحدهای مستقل و چند گانه است.
دعوای مربوط به الزام به دریافت پایان کار برای ساختمانی که ساخت و ساز آن پایان یافته و به وسیله کارشناس به تایید رسیده است.
- دعوای ابطال قرارداد برای مواردی که مشکلاتی در مفاد قرارداد وجود دارد.
- دعوای مربوط به درخواست و مطالبه سرقفلی و حق کسب و پیشه
- دعوای مربوط به تخلیه اماکن تجاری
- دعوای ثبت در مورد ابطال اجرائیه ثبتی برای املاک
- دعوای ابطال سند مالکیت معارض
- دعوای ابطال سند رسمی
- دعوای افراز ملک
دعاوی ملکی حقوقی چه ویژگی هایی دارد؟
دعاوی حقوقی ملکی در بخش های قبل نیز مورد اشاره قرار گرفتند. این دعاوی مربوط به اختلافاتی میباشد که بیشتر جنبه مالی دارند و در آن ها جنبه کیفر و یا مجازات مطرح نیست. بهترین وکیل ملکی در این پرونده ها به طور معمول خواهان بازپس گیری ملک و یا جبران خسارت های وارده به موکل خود میباشد. شاید نتوانید به راحتی تنوع و روند رسیدگی به پرونده های ملکی در قوه قضائیه را به خاطر بسپارید، اما در هر صورت هر یک از دعاوی حقوقی ملکی تابع قوانین و مقررات خاص خود هستند که یک وکیل ملکی به خوبی از آنها آگاه است و میتواند شما را به طور کامل در روند رسیدگی به پرونده در جریان رسیدگی به آن قرار دهد.
انواع دعاوی ملکی حقوقی
از مهم ترین موارد دعاوی ملکی حقوقی میتوان موارد زیر را نام برد:
- دعاوی مربوط به الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی برای ساختمانهایی که دارای واحدی چندگانه و یا مستقل هستند.
- در خصوص الزام به فک رهن و اسناد ضمانتی
- الزام به تنظیم سند رسمی برای املاک
- دعاوی در خصوص مطالبه سرقفلی و در اختیار داشتن حق کسبه
- تخلیه اماکن تجاری که شامل مواد قانونی مختص به خود هستند.
- دعاوی مربوط به انتقال منافع از فردی به فرد دیگر.
- دعاوی مربوط به ملزوم ساختن برای دریافت پایان کار برای ساختمانهایی که اقدامات مربوط ساخت و ساز برایشان پایان یافته است و کارشناس آنها را تایید کرده است.
- ابطال قرارداد برای مواردی که اشکالاتی در مفاد قرارداد انعقاد یافته دارند.