اضطراب و بلای جانگداز آن با ما چه می کند؟
بازرگانی شاهمرادی تولید کننده مجسمه برنجی بزرگ ومجسمه برنجی کوچک است
بازرگانی شاهمرادی تولید کننده مجسمه برنجی بزرگ ومجسمه برنجی کوچک است.خرید مجسمه برنزی دکوری مجسمه برنجی اسب،مجسمه ببر برنجی،مجسمه برنجی حیوانات،مجسمه هخامنشی،مجسمه کوروش،مجسمه گاو،مجسمه گوزن،مجسمه …
بهترین راهکار برای تبلیغات ارزان در اینستاگرام
بهترین راهکار برای تبلیغات ارزان در اینستاگرام یکی از بسترهای خیلی خوب برای فعالیت کسب و کارها در حال حاضر را می توان اینستاگرام به …
میزان سهمیه سوخت انواع وسایل نقلیه + جدول سهمیه بندی بنزین( آذر 1400)
میزان سهمیه سوخت انواع وسایل نقلیه + جدول سهمیه بندی بنزین( آذر ۱۴۰۰) نحوه محاسبه سهمیه بنزین انواع وسایل نقلیه ۲۴ آبان ۹۸ از نظر …
اضطراب و بلای جانگداز آن با ما چه می کند؟
اضطراب یک عارضه بسیار شایع است که میتواند بر سلامت جسمی و روانی افراد تأثیر منفی بگذارد. این مسئله میتواند سیستم قلبی عروقی، ادراری، گوارشی و تنفسی را تحت تاثیر قرار دهد و باعث افزایش خطر عفونت در فرد شود. بسیاری از مردم در مورد اثرات اضطراب بر سلامت روان آگاهی دارند، اما افراد کمتری از عوارض جانبی آن بر روی جسم آگاه هستند. در این مقاله شایعترین علائم جسمی و عوارض جانبی اضطراب را مورد بحث قرار میدهیم و البته کمک گرفتن از رسانه فاخته را به عنوان یک راهحل مناسب برای رفع این مشکل به شما توصیه میکنیم.
علائم
افراد مبتلا به اضطراب میتوانند طیف وسیعی از علائم جسمی و روانی را تجربه کنند. رایجترین علائم عبارتند از:
- احساس عصبی بودن، تنش یا ترس
- بی قراری
- وحشت شدید
- ضربان قلب سریع
- تنفس سریع یا هیپرونتیلاسیون
- تعریق
- خستگی
- ضعف
- سرگیجه
- مشکل در تمرکز
- مشکلات خواب
- حالت تهوع
- مسائل گوارشی
- احساس سرما یا گرمای خیلی شدید
- درد قفسه سینه
برخی از اختلالات اضطرابی علائم دیگری نیز دارند. به عنوان مثال، اختلال وسواس فکری اجباری (OCD) نیز باعث موارد زیر میشود:
- افکار وسواسی
- رفتارهای اجباری که هدف آنها کاهش اضطراب ناشی از افکار است
- دورههای تسکین موقت که به دنبال رفتارهای اجباری است
اثرات اضطراب بر بدن
آمیگدال، ناحیهای از مغز که پاسخهای عاطفی را مدیریت میکند، نقش مهمی در ایجاد احساس ترس و اضطراب دارد. وقتی فردی احساس اضطراب، استرس یا ترس میکند، مغز به سایر قسمتهای بدن سیگنال میدهد. سیگنالها نشان میدهند که بدن باید برای مبارزه یا فرار آماده شود. بدن به عنوان مثال با ترشح آدرنالین و کورتیزول که بسیاری آن را هورمون استرس توصیف میکنند، واکنش نشان میدهد.
واکنش سیستم قلبی عروقی
اضطراب میتواند باعث تغییراتی در ضربان قلب و گردش خون شود. ضربان قلب سریعتر کاهش یا مبارزه با اضطراب را آسانتر میکند، در حالی که افزایش جریان خون، اکسیژن و مواد مغذی تازه را به ماهیچهها میآورد. هنگامی که رگهای خونی باریک میشوند، به این حالت انقباض عروق گفته میشود که میتواند بر دمای بدن تأثیر بگذارد. مردم اغلب در نتیجه انقباض عروق دچار گرگرفتگی میشوند. واکنش بدن به این حالت، عرق کردن برای خنک شدن است. اضطراب طولانی مدت ممکن است برای سیستم قلبی عروقی و سلامت قلب مفید نباشد. برخی از مطالعات منبع معتبر نشان میدهد که اضطراب خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را در افراد سالم افزایش میدهد. برای حل این معضل میتوانید روی کمک همهجانبه رسانه فاخته حساب کنید.
عوارض و اثرات طولانی مدت
داشتن اضطراب میتواند منجر به اثرات طولانی مدت شود. افراد مبتلا به اضطراب ممکن است موارد زیر را تجربه کنند:
- افسردگی
- مسائل گوارشی
- بیخوابی
- شرایط درد مزمن
- مشکلات مدرسه، کار یا اجتماعی شدن
- از دست دادن علاقه به رابطه جنسی
- اختلالات سوء مصرف مواد
- افکار خودکشی
کلام آخر
بسیاری از مردم در سرتاسر دنیا به دلایل مختلف شغلی، تحصیلی و یا موارد دیگر، از اضطراب و مشکلات ناشی از آن رنج میبرند. حل این مشکل نیازمند یک عزم همگانی در جوامع مختلف است. در ایران نیز نهادهای مختلف در این زمینه فعالیت دارند که رسانه فاخته یکی از این نهادها است. این رسانه در روزهای پایانی سال ۹۹ با هدف کمک به رفع مشکل اضطراب در جامعه ایران، تاسیس شد و از آن زمان تاکنون تلاش خود را معطوف کمک به افرادی کرده است که اضطراب زندگی آنان را مختل کرده است.
اگر شما نیز در این زمینه به کمک نیاز دارید، رسانه فاخته را همراه خود در این مسیر بدانید.