خدمات مشاوره مالیاتی همراه تکس
خواص دمنوش رازیانه برای بانوان
خواص دمنوش رازیانه برای بانوان دمنوش رازیانه یکی از نوشیدنیهای گیاهی با خواص درمانی است که بیماریهای مختلفی را میتواند درمان کند. این چای به …
ظروف پذیرایی پرکاربرد
ظروف پذیرایی پرکاربرد استفاده از ظروف مسی برای نوشیدن آب و انواع نوشیدنی، میل کردن غذا و نگهداری از مواد غذایی می تواند بسیار مفید …
آیا خرید تیوولی مقرون به صرفه است؟
آیا خرید تیوولی مقرون به صرفه است؟ سانگیانگ تیوولی یک خودرو از اهالی کره جنوبی است که به لطف تغییرات ظاهری، نسبت به تولیدات قبلی چشمنوازتر …
خدمات مشاوره مالیاتی همراه تکس
این روزها یکی از نیازهای پر رونق و چالش بر انگیز برای شرکت ها و اشخاص حقیقی مشاوره مالیاتی است و به همین دلیل مشاوران فعال در این حوزه نسبت به گذشته سرشان شلوغ تر است. مشاوره مالیاتی همراه تکس یکی از خدماتی است که مجموعه همراه تکس به کمک مشاوران و کارشناسان خبره خود در زمینه مالیاتی به مشتریان خود اعم از صاحبان مشاغل و هم اشخاص حقوقی ارائه می کند. همراه تکس مشاوره فرآیند مشاوره مالیاتی را بهینه کرده است و بستری فراهم آورده است برای ارائه مشاورهای با کیفیت و آسان به فعالان اقتصادی که با مشکلات مالیاتی مواجه هستند.
بسیاری از امور در کسب و کارها تخصصی هستند مانند حسابداری، فروش و بازاریابی و… مالیات هم از این موضوع مستثنا نیست و برای عملکرد خوب در مبحث مالیات باید با متخصصان مالیاتی و مشاوران با تجربه و فعال در این حوزه ارتباط برقرار کرد.
مشاوره مالیاتی همراه تکس حد و مرز و محدودیت های ارتباطی و فنی را برای مشتریان خود و کسب و کارها کاهش داده است و به روش های مختلف و مطابق درخواست مشتریان به آنها خدمات مشاوره ای ارائه می دهد. این مجموعه علاوه بر مشاوره مالیاتی خدمات اجرایی مربوط به امور مالیاتی را نیز بر عهده میگیرد و با توجه به نیازهای هر کسب و کار و حجم و نوع فعالیت ایشان راهکار مناسبی ارائه و پیاده سازی میکند.
سامانه همراه تکس این فرصت را در اختیار کاربران خود قرار داده است که به صورت رایگان بتوانند سوالات و مشکلات مالیاتی خود را مطرح کنند و کارشناسان همراه تکس در اسرع وقت پاسخ و راهکار سوالات و موضوعات مربوطه را در اختیار ایشان قرار می دهد. این حالت فرصتی برای کسانی است که به هر دلیلی نمیخواهند بابت مشاوره مالیاتی هزینهای بپردازند و همراه تکس وظیفه خود می داند که در اوضاع سخت اقتصادی به هموطنان خود در این عرصه یاری برساند و مشاوره مالیاتی با کیفیت به مشتریان ارائه دهد.
مشاوره مالیاتی تلفنی
دریافت مشاوره مالیاتی تلفنی یکی از سریعتر و راحت ترین روش ها می باشد و آن شخص می تواند با برقراری تماس تلفنی با مشاور خود به گفت و گو کاری بپردازد و مشکلات و سوالات خود را مطرح کند. مشاوره مالیاتی تلفنی ار نظر هزینه بر بودن نیز برای طرفین به گونه ای به صرفه است و دیگر نیازی به هزینه ایاب و ذهاب هم ندارد. اما قبل از تماس با مشاور باید در نظر گرفت که آیا مشاوره مالیاتی تلفنی برای ایشان مناسب است ؟ یعنی به برقراری تماس تلفنی مشکلات خود را به نحو مطلوب می تواند بیان کند یا خیر.
برای داشتن یک مشاوره مالیاتی تلفنی خوب می بایست مشاور مالیاتی مورد نظر خود را انتخاب کنید. اینکه چه کسی را انتخاب کنید موضوع دشواری است. امکان دارد شما با اشخاص مختلفی در این راه آشنا شوید یا به شما معرفی شوند پس بهتر است تا حد ممکن از مهارت و اعتبار ایشان در موضوع مالیاتی اطمینان خاطر کنید. به هرحال این کار ارائه یک جسم یا کالا نیست که قابل لمس باشد.
مشاوره مالیاتی آنلاین
یکی از روش های جذاب برای رفع سوالات و مشکلات مالیاتی، مشاوره مالیاتی آنلاین است. برای چنین کاری می بایست اینترنت داشته باشید و یک موبایل یا کامپیوتر یا مشابه آن که بتوان به صورت آنلاین با طرف مقابل ارتباط برقرار کرد. از ویژگی های خوب مشاوره آنلاین این است که محدودیت جغرافیایی وجود ندارد و صرفا با داشتن شرایط مذکور مانند اینترنت و موبایل می توان جلسه مشاوره را برگزار کرد. همچنین مشاوره مالیاتی آنلاین می تواند صرفا یک جلسه دو نفره نباشد بلکه چندین نفر می توانند در جلسه به صورت گروهی حضور داشته باشد و به مباحثه بپردازند. تصور کنید که اعضای هیئت مدیره یک شرکت می توانند به صورت چند نفره سوالات و ابهامات خود را مطرح و برطرف کنند و سایرین هم نظاره گر این موضوع باشند.
مشاوره مالیاتی به روش آنلاین می تواند به صورت صوتی و تصویری به طور همزمان اجرایی شود. بسته به این موضوع می بایست یک محیط نرم افزاری برای این کار انتخاب کرد که مشاوره مالیاتی آنلاین در بستر آن پیش برود که برای آن از ابزارهایی مانند واتساپ، اسکایپ، گوگل میت و… می توان استفاده کرد و حتی اسناد و مدارک را به کمک همین محیط ها برای همدیگر به اشتراک گذاشت.
مشاوره مالیاتی حضوری
برای دریافت مشاوره مالیاتی می توان به صورت سنتی عمل کرد و یک جلسه حضوری برگزار کرد. مشاوره مالیاتی حضوری یکی از رایج ترین مشاوره های مالیاتی است که مزایا و محدودیت هایی را به همراه دارد. از محدودیت ها و نکته های منفی آن می توان به هزینه های ایاب و ذهاب اشاره کرد و مدت زمانی که طرفین برای این کار صرف می کنند. از ویژگی های این امر می توان به ملاقات حضوری و اشتراک گذاشتن مدارک به صورت حضوری و فیزیکی اشاره کرد. این مورد را مد نظر قرار دهید که در مواقعی بهتر است که مشاوره مالیاتی با حضور خود در محل و با بررسی سیستم حسابداری و کنترل اسناد و مدارک مشاوره مالیاتی مناسب را ارائه دهد.
مشاوره مالیاتی حضوری از نظر هزینه ای نیز نسبت به آنلاین و تلفنی هزینه بیشتری دارد و معمولا از این مشاوره زمانی استفاده می شود که آن موضوع مالیاتی از حساسیت خاصی برخوردار است. برای انجام این مشاوره می بایست زمان و مکان برگزاری جلسه مشاوره مشخص شود که معمولا مکان آن همان محل کار مودی است. بعضی از مشاوره های مالیاتی برای اجرایی شدن راهی به جز حضور داشتن مشاور در محل کار ندارد.
مشاوره مالیاتی رایگان
مشاوره مالیاتی رایگان توسط برخی از مشاوران مالیاتی به هر دلیلی ارائه می شود که معمولا تلفنی یا آنلاین است. برخی از مشاوران مالیاتی و شرکت های خدمات مالیاتی برای تکریم مشتری در موضوعات اولیه و ابتدایی مشاوره مالیاتی ارائه می دهند. اگر طی این مشاوره موضوع یا مشکل مودی حل نشود نیاز به مشاوره های آتی وجود دارد که از آن به بعد برای مودی هزینه در بر خواهد داشت. البته امری طبیعی است که مشاوره های مالیاتی رایگان امکان دارد به طور عمیق و کامل ارائه نشود اما در مواردی نیز می تواند به دلیل ساده بودن موضوع کارساز باشد.
بسیاری از کارشناسان مالیاتی یا مشاور مالیاتی به شرکت ها خدمات اجرایی نیز می دهند و در همان حین نیز به آن کسب و کار مشاوره مالیاتی به طور رایگان ارائه می دهند و دستمزدی جداگانه دریافت نمی کنند. از دیگر اهداف ارائه مشاوره مالیاتی رایگان می توان به گسترده کردن شبکه ارتباطی برای ارائه دهندگان مشاور و خدمات مالیاتی اشاره کرد. در کسب و کارهای مالیاتی برای برقراری ارتباطات و توسعه آن نیاز می باشد که در مواقعی به طور رایگان خدمات مطلوبی ارائه کرد تا رضایت مودی جلب شود و به گونه ای مشتری مداری کرد
مشاور مالیاتی تلفنی
کسب و کارهای برای دریافت خدمات و مشاوره مالیاتی به متخصصان این حوزه مراجعه می کنند که یکی از آنها مشاور مالیاتی است. مشاور مالیاتی تلفنی معمولا کسانی هستند که از راه دور و به صورت تلفنی با طرف مقابل ارتباط برقرار می کند و سعی بر آن دارد که با توضیحات خود مساله را برای مشتری خود تشریح کند و مودی نیز به دنبال این است که معمولا راه حلی دریافت نماید.
مشاور مالیاتی تلفنی می تواند یک شخصیت حقیقی یا یک شخصی حقوقی مانند شرکت های مشاوره مالیاتی باشد. معمولا شرکت های خدمات مالی و مالیاتی در مجموعه خود مشاوران مالیاتی تلفنی دارند که پاسخگوی مشتریانی هستند که به صورت تلفنی با مجموعه ارتباط برقرار می کنند.
یک مشاور مالیاتی تلفنی سعی می کند که به طور دقیق و کامل اطلاعات مورد نظر را که در ارائه مشاوره کمک می کند از طرف مقابل دریافت کند و بهترین پاسخ را انتقال دهد. برخی از کسانی که نیاز به مشاوره مالیاتی تلفنی دارند با توجه به نیاز خود جلسه آنلاین و حضوری را نیز در آینده در دستور کار خود قرار می دهند.
مشاور مالیاتی آنلاین
برخی از مردم برای حل و رفع نیاز مالیاتی خود با یک مشاور مالیاتی آنلاین ارتباط برقرار می کنند. ابتدا لازم است که بدانیم مشاوره مالیاتی آنلاین به چه معناست و چه پیش نیازهایی دارد. برای مشاوره مالیاتی به صورت آنلاین نیاز به اینترنت و یک ابزار ارتباطی مانند موبایل، تبلت یا کامپیوتر است و می توان بدون محدودیت جغرافیایی در صورت وجود این عوامل با مشاور مالیاتی صحبت کرد. تماس تصویری یا صوتی با مشاور مالیاتی نیاز به یک بستر مثل شبکه های اجتماعی و… دارد که معمولا واتساپ و اسکایپ می توانند گزینه های مناسبی برای این کار باشند. مشاور مالیاتی آنلاین می تواند در هنگام ارائه خدمت به صورت زنده با چندین نفر در ارتباط باشد و جلسه به صورت گروهی برگزار شود. حتی چندین مشاور مالیاتی می توانند در این مکالمه حضور داشته باشند.
دقت کنید که برای ارسال مدارک به مشاوره مالیاتی می توان از همین محیط های اجتماعی استفاده کرد و اسناد را برای یکدیگر به اشتراک گذاشت. مشاوران آنلاین می توانند در هر زمان و مکانی و بدون متحمل شدن هزینه های رفت و آمد در اختیار مشتریان خود باشند
مشاور مالیاتی حضوری
برخی از مودیان هستند که صرفا به مشاوره مالیاتی حضوری معتقد هستند و علاقه ای به سایر روش های مشاوره ندارند. به همین موجب آنها با مشاوران مالیاتی ارتباط برقرار می کنند که توانایی حضور در محل کار را داشته باشند. البته این نکته قابل ذکر هست که بعضی از ابهامات و چالش های مالیاتی ملزم به حضور کارشناس مالیاتی است و بدین گونه کارایی مشاور مالیاتی نیز افزایش می یابد. معمولا مودی در محل کار خود جلسه حضور را برپا می کند تا بتواند به صورت مطلوب مشکلات خود را مطرح کند و اسناد و مدارک خود را ارائه دهد.
برخی از ابهامات و سوال های مالیاتی نیاز به حضور مشاور مالیاتی ندارد بلکه به صورت تلفنی یا آنلاین نیز رفع می شود. بدین ترتیب مشاور مالیاتی هزینه های ایاب و ذهاب خود را نیز از کارفرما دریافت نمی کند و برای مشتری هم به صرفه تر است. پس بهتر است که قبلش موضوع مالیاتی را بررسی کنیم و در صورت نیاز به حضور با مشاور مالیاتی حضوری صحبت کنیم. مشاور مالیاتی حضوری نسبت به سایر مشاوره ها دستمزد بیشتری معمولا دریافت می کند و افزایش هزینه مشاوره به خاطر صرف زمان و هزینه های رفت و آمد توسط کارشناس یا مشاور است.
مشاور مالیاتی رایگان
بسیاری از کسب و کارها در کنار خود مشاور مالیاتی رایگان دارند. تعجب نکنید که مگر کسی مشاوره رایگان هم ارائه می دهد؟ بله امکانش هست. برخی از اشخاص و شرکت های خدمات مالیاتی به مشتریان خود خدمات مالی و مالیاتی ارائه می دهند و به خاطر مشتری مداری یا پروژه ای بودن کارشان به صورت رایگان مشاوره مالیاتی ارائه میدهند. مشاور مالیاتی رایگان معمولا برای مشتری مداری و افزایش بازه ارتباطی خود این کار را انجام می دهد. یک مشاور مالیاتی رایگان سعی می کند که با این کار مشتریان بیشتری جذب کند.
برخی از مشاوران هستند که با ارائه مشاوره رایگان و جذب مشتری، امور حسابداری آن را نیز بر عهده می گیرند و در ادامه برای رضایت مشتریان بدون تحمیل هزینه به مشتری مشکلات مالیاتی ایشان را رفع می کند مگر در موارد خاص که از طرف مقابل نیاز به دریافت هزینه باشد.