طرز تهیه لوکوم شیر(فقط با ۷ دستور ساده) - پارسی زی
علائم خرابی سنسور اکسیژن خودرو

علائم خرابی سنسور اکسیژن خودرو

سنسور اکسیژن خودرو یک قطعه مهم در سیستم تزریق سوخت و تنظیم مخلوط سوخت و هوا در خودرو ها است. وظیفه اصلی سنسور اکسیژن خودرو، …

آیا ضعیف شدن قلب درمان دارد؟

آیا ضعیف شدن قلب درمان دارد؟

ضعیف شدن قلب به این معناست که قلب نمی تواند به اندازه کافی خون را پمپاژ کند. قلبی که دچار مشکل شده باشد زندگی افراد …

بلیط هواپیما مشهد را چارتر بخرید

بلیط هواپیما مشهد را چارتر بخرید

بلیط هواپیما مشهد را چارتر بخرید سفر به مشهد در تمام روزهای سال طرفداران خاص خود را دارد. به طوری که بلیط هواپیما مشهد از …

آیا شما یک علاقه مند به شیرینی پزی هستید؟ آیا به دنبال یک دسر خوشمزه و شیرین هستید که بدون نیاز به فر تهیه شود؟ در این مقاله، از سایت پارسی زی قصد داریم به شما طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی ها را بدون استفاده از فر، به شما آموزش دهیم. صحبت از لوکوم شیر شیرینی است، یک دسر خوشمزه و لذیذ که همه را به خوشی می آورد.

معرفی لوکوم شیر

لوکوم شیر یک شیرینی خاورمیانه ای معروف است که در کشورهایی مانند ایران، عراق، ترکیه، لبنان و سوریه محبوبیت دارد. این دسر شیرینی به صورت کره ای و لذیذ تهیه می شود و در ظاهر شبیه به کره های کوچک سفید رنگ است. طعم غنی و شیرین آن، سبک سفت و ملایم آن همراه با تزییناتی مانند بادام ترد، زعفران یا دارچین آن را به یک دسر بسیار محبوب و مورد علاقه تبدیل کرده است.

این دسر را می توان به تنهایی یا به همراه سس چاشنی دار، پودر دارچین یا بادام ترد سرو کرد. این دسر شیرینی علاوه بر تنوع طعم و مزه، به دلیل سادگی در تهیه و زمان کم پخت، بسیار محبوب است و به عنوان یکی از انتخاب های مناسب برای مهمانی ها، جشنواره ها و مناسبت های خاص مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم برای لوکوم شیر

  • شیر ۲ و ۱/۲ پیمانه

  • نشاسته گل ۲ قاشق غذاخوری سرپر

  • کره ۲۰ گرم

  • شکر ۱/۲ پیمانه

  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

  • مغز پسته مقداری (اختیاری)

  • پودر نارگیل برای تزیین

راهنمای تهیه لوکوم شیر

  1. ابتدا شیر سرد را با نشاسته گل مخلوط کرده و از صافی رد کنید. به این ترکیب شکر را اضافه کنید و با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید. حتماً باید مرتباً آن را هم بزنید.

  2. حرارت را تدریجاً افزایش دهید و ترکیب شیر، نشاسته و شکر را به غلظت مناسب رسیده و بدون بوی خامی نشاسته تبدیل کنید. از افزایش شعله گاز خودداری کنید تا نشاسته غلیظ نشود.

  3. هنگامی که مخلوط آن به غلظتی شبیه به فرنی رسید، کره آب شده را به آن اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. در انتها، وانیل را هم به مواد بیفزایید. حتماً تا زمانی که تمام مواد به دقت ترکیب شده اند، شعله را خاموش کنید.

  4. اجازه دهید مایع لوکوم شیر کمی خنک شود و سپس مغز پسته یا هر نوع مغز دیگری که دوست دارید داخل آن بریزید.

  5. قالب مورد نظر را با آب بخیه کنید و مایع لوکوم را داخل آن ریخته و به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

  6. بعد از گذشت این زمان، مواد را از قالب خارج کنید. سپس برش بزنید و داخل پودر نارگیل باکیفیت و درجه یک بغلطانید. همچنین می توانید از ترافل، شکلات بن ماری شده یا شربت غلیظ برای تزیین آن استفاده کنید.

  7. توجه داشته باشید که این ترکیب باید بعد از خنک شدن در یخچال نگهداری شود. لوکوم شیر را می توان به تنهایی به عنوان دسر سرو کرد و یا با پودر کاکائو و پسته خرد شده تزئین کرد.

راهنمای تهیه لوکوم شیر

  1. برای پختن این شیرینی محبوب، از یک قابلمه با ضخامت مناسب استفاده کنید تا نشاسته خیلی زود غلیظ نشود.

  2. در صورتی که پس از آماده سازی مایع لوکوم، نشاسته داخل آن گلوله شده است، می توانید مایع را از طریق صافی دانه های درشت عبور دهید.

  3. می توانید میزان شکر را به دلخواه خود تنظیم کنید.

  4. برای جدا کردن آن از قالب، کناره های آن را با چاقو جدا کنید.

  5. می توانید لوکوم شیر را در قالب های کوچک و تک نفره نیز تهیه کنید. اما حتما قبل از استفاده قالب ها را خیس کنید.

  6. برای تزیین، می توانید به جای اینکه مغز پسته را داخل آن بریزید، از آن برای رویش استفاده کنید.

اگر لوکوم شیر شیرینی بدون فر به قابلمه چسبید، چیکار کنیم؟

اگر متوجه شدید که لوکوم در حال چسبیدن به قابلمه است، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا جلوی بیشتر چسبیدن را بگیرید. سپس با توجه به اینکه قابلمه گرم است، قابلمه را به آرامی روی یک سطح سرد قرار دهید تا کمی خنک شود. این کار باعث جدا شدن لوکوم از قابلمه می شود.

با استفاده از یک قاشق یا ابزار مشابه، به آرامی آن را از قابلمه جدا کنید. برای جلوگیری از خراشیدن قابلمه، از ابزارهای غیرخننده استفاده کنید و به آرامی اقدام کنید. در ادامه اگر بخشی از لوکوم به قابلمه چسبیده باشد، آن بخش را از قابلمه جدا کنید و دوباره قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید تا باقی آن ها به طور کامل پخته شوند.

اگر با این مراحل مواد را از قابلمه جدا کردید و به قسمت چسبیده ی آن رسیدید، می توانید آن را با استفاده از یک قاشق تمیز جدا کنید و در ظرف سرو آماده کنید. این موارد باعث جلوگیری از ایجاد مشکل بیشتر و حفظ کیفیت و شکل لوکوم شیر شیرینی خواهد شد.

لوکوم شیر شیرینی را به راحتی تهیه کنید!

شیرینی لوکوم یکی از محصولات خاص و محبوب در جهان شیرینی پزی است. اگر به دنبال خرید لوکوم و خرید شکر پنیر با کیفیت هستید، می توانید به فروشگاه اینترنتی طلوع پخش مراجعه کنید. این فروشگاه آنلاین محصولات خوراکی و شیرینی پزی اصیل و با کیفیت را به مشتریان ارائه می دهد.

در فروشگاه طلوع پخش، باسلام، دیجی کالا و می توانید انواع لوکوم های متنوع را با طعم ها و ترکیبات مختلف پیدا کنید. از لوکوم ساده و سنتی تا لوکوم های با تزئینات و طعم های خاص، محصولات متنوعی در این فروشگاه قابل دسترسی هستند. می توانید بر اساس سلیقه خود، محصولات مورد علاقه خود را انتخاب کنید و آن را به سبد خرید خود اضافه کنید.

خلاصه

در این مقاله، ما در مورد طرز تهیه لوکوم شیر شیرینی بدون فر صحبت کردیم. لوکوم شیر شیرینی یک دسر خوشمزه و محبوب است که بدون نیاز به فر تهیه می شود. با استفاده از مواد ساده مانند شیر، شکر، آردهای برنج و ذرت، می توانید لوکوم شیر شیرینی لذیذی را در خانه تهیه کنید.

با این توضیحات، شما می توانید از طرز تهیه لوکوم شیر شیرینی بدون فر تهیه کنید و لذت این دسر خوشمزه و محبوب را در خانه تجربه کنید. لوکوم شیر شیرینی یک گزینه عالی برای لذت بردن در هنگامی است که به دنبال یک دسر سریع و آسان هستید. بنابراین، جربه ای شیرین و خوشمزه را با لوکوم شیر شیرینی بدون فر تجربه کنید و از لذتش لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی زی و لینک مستقیم بلا مانع است.