کیک زبرا یک کیک خوشمزه با دستور تهیه
آموزش گل آرایی بله برون در منزل
چکیده : آموزش گل آرایی استند بله برون و میز تولد در منزل آموزش گل آرایی بله برون یا میز تولد امروزه ارسال گل …
مهمترین اقدامات و چک لیستهای خدمات سئو سایت
مهمترین اقدامات و چک لیستهای خدمات سئو سایت خدمات سئو سایت از جمله رایجترین مواردی است که برای رشد و ارتقاء وب سایتهای بیزینسی آنلاین …
سقف کاذب استخر و دیوارپوش در تهران
سقف کاذب استخر سقف کاذب درست در زیر سقف اصلی قرار میگیرد و برای وشاندن ایرادات سقف مورد استفاده قرار میگیرد. سقف کاذب استخر هم نیز از …
کیک زبرا یک کیک خوشمزه با دستور تهیه
کیک زبرا یک کیک اسفجی محبوب و خوشمزه است که میتوانید در منزل نیز آن را تهیه کنید و اما دستور تهیه کیک زبرا:
کیک زبرا را چگونه بپزیم
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر : ۱ پیمانه
- شکر : ۱ پیمانه
- آرد: ۳ پیمانه
- روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
- پودر کاکائو :۲ قاشق غذاخوری
- وانیل : نوک قاشق چایخوری
ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و روشن میکنیم تا به خوبی گرم شود. سپس قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی یا روغن مخصوص کیک به طور کامل پوشش میدهیم و کنار میگذاریم.
در مرحله بعد، آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و سه بار الک میکنیم و سپس کنار میگذاریم. در ادامه، تخممرغهای همدما با محیط را به همراه وانیل و شکر در یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن به خوبی مخلوط میکنیم.مواد را هم میزنیم تا زمانی که بافت آنها کشدار و رنگشان کرمی شود. سپس به ترتیب روغن و شیر را به کاسه اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط میکنیم تا با سایر مواد ترکیب شوند.
در این مرحله، ترکیب بکینگ پودر و دو و نیم لیوان آرد را در سه مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا مایه کیک یکدست شود. پس از آماده شدن مایه کیک، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
در ادامه ۲ قاشق غذاخوری آرد را به یک کاسه و ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به کاسه دیگر اضافه میکنیم و با استفاده از لیسک، هر دو مخلوط را به خوبی ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. سپس یک ملاقه از مایه کیک کاکائویی را درون قالب میریزیم.
سپس یک ملاقه از مایه کیک ساده را در مرکز مایه کیک کاکائویی قرار میدهیم. به همین ترتیب، مایه کیک ساده و مایه کیک کاکائویی را به نوبت درون قالب میریزیم. سپس قالب را در فر قرار میدهیم تا کیک به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
پس از ۴۰ دقیقه، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی امتحان میکنیم و اگر به طور کامل پخته شده باشد، آن را از فر خارج میکنیم و با شکلات چیسی تزیین میکنیم. برای خرید و اطلاع از قیمت شکلات چیپسی کیلویی نیز میتوانید به تولیدکنندگان در ارتباط باشید
کیک زبرا را در قابلمه بپزید
**مرحله اول: آمادهسازی**
ابتدا تمامی مواد لازم برای تهیه کیک را در دمای محیط قرار دهید تا به دمای یکسان برسند. سپس با استفاده از یک پیمانه شیرینیپزی یا یک لیوان دستهدار فرانسوی، مواد را اندازهگیری کنید. شعلهپخشکن را روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود. همچنین، قابلمه را چرب کرده و کاغذ روغنی در آن قرار دهید.
**مرحله دوم: هم زدن مواد**
در این مرحله، تخممرغها را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی بزنید تا مخلوطی کرمی و کشدار به دست آید. در حین کار، حتماً دورگیری کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس ماست و شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. آرد و بیکینگپودر را با هم ترکیب کرده و سه بار الک کنید.
**مرحله سوم: تقسیم کردن مواد**
در این مرحله، مخلوط آرد را به تدریج و در سه مرحله به مواد اضافه کنید. سپس مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. به قسمت دیگر نیز آرد اضافی را افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.
تهیه کیک زبرا با ماست به چه صورت است
- پودر کاکائو : ۳ قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری سر خالی
- ماست : ۱ پیمانه
- آرد سفید : ۲ پیمانه
- روغن : ۲ قاشق غذا خوری
- شکر : ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
تخممرغها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا رنگ آن کرممانند شود. سپس روغن و ماست (یا شیر) را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا ترکیب یکدست و نرمی حاصل شود. آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود، سپس آن را با بکینگپودر ترکیب کرده و به تدریج به مخلوط تخممرغ اضافه کنید. با قاشق به آرامی و به صورت یکنواخت هم بزنید.
مایه کیک باید نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. وقتی که مایه کیک یکدست شد، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. بهتر است هر قسمت را در دو ظرف هماندازه بریزید تا بتوانید به راحتی از برابری حجم آنها مطمئن شوید.
پودر کاکائو را به یکی از ظرفها اضافه کنید.سپس قاشق آرد را به ظرف دیگر اضافه کرده و مایه هر دو ظرف را به آرامی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. دقت کنید که هیچیک از دو ظرف را بیش از حد هم نزنید، زیرا این کار باعث میشود پف کیک از بین برود.
اضافه کردن آرد به منظور یکسانسازی غلظت دو مایه انجام میشود. اگر آرد را به مایه سفید کیک اضافه نکنیم، در نهایت مایه کاکائویی سنگینتر خواهد شد و باعث میشود که قسمت پایینی کیک جمع شود و کیک شکل مطلوب خود را نگیرد.
کف قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید یا با روغن چرب کنید. سپس ۳ قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک را در وسط قالب بریزید. میتوانید به جای ۳ قاشق غذاخوری از یک ملاقه استفاده کنید، اما برای هر دو نوع مایه کیک از قاشق یا ملاقه هماندازه بهره ببرید.
بدون اینکه قالب را تکان دهید، ۳ قاشق از مایه کاکائویی را به آرامی در وسط مایه ساده بریزید. بدون مکث، به همین ترتیب یکی در میان از مایههای کیک را در مرکز قسمت قبلی بریزید.
نیازی به تکان دادن قالب یا تلاش برای پخش کردن مایه کیک نیست، زیرا خود به خود به طور یکنواخت پخش میشود و قالب را پر میکند. همچنین، مقدار مایه کیک نباید از ۳/۴ (سه چهارم) حجم قالب بیشتر باشد.
پس از اینکه تمام مایه کیک را به صورت لایه لایه در قالب ریختید، میتوانید با استفاده از یک خلال دندان روی آن طرحی ایجاد کنید. کیک آماده سرو است.