انتخاب دوربین دید هوشمند مناسب برای نیازهای صنعتی شما - پارسی زی
منظور از دکوراسیون آرامش بخش

منظور از دکوراسیون آرامش بخش

منظور از دکوراسیون آرامش بخش یکی از دغدغه‌هایی که بسیاری از افراد در طراحی دکوراسیون داخلی منزل خود دارند، ایجاد یک دکوراسیون آرامش بخش است. …

بلیچینگ دندان اولترادنت

بلیچینگ دندان اولترادنت

بلیچینگ دندان اولترادنت بلیچینگ دندان اولترادنت یکی از محبوب ترین درمان های زیبایی سریع و راحت است که لبخندی زیبا برای بیماران به ارمغان می …

انسان چگونه گوشتخوار شد؟ + کباب پزی در دوران قاجار

انسان چگونه گوشتخوار شد؟ + کباب پزی در دوران قاجار

انسان چگونه گوشتخوار شد؟ + کباب پزی در دوران قاجار گوشت خواری در انسان ها به سال های بسیار دوری بر می گردد. اگر بخواهیم …

انتخاب دوربین دید هوشمند مناسب برای نیازهای صنعتی شما

 دوربین دید هوشمند دستگاهی است که به طور گسترده در زمینه صنایع و الزامات اتوماسیون مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه هر تاجر یا صاحب صنعتی از اهمیت دوربین دید هوشمند در صنایع کاملا آگاه است. در اینجا نحوه انتخاب دوربین هوشمند دید مناسب و دوربین صنعتی برای نیازهای صنعتی خود را توضیح می دهیم.

دوربین های هوشمند و صنعتی از نظر فناوری برای گرفتن اطلاعات بصری در محیط های صنعتی توسعه یافته اند. آنها توسط انواع مختلفی از صنایع مانند داروسازی، مواد شیمیایی، مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، مجموعه های آموزشی و بسیاری از صنایع دیگر استفاده می شوند. این دستگاه های فوق مدرن از فناوری پیشرفته تصویربرداری استفاده می کنند تا کارشناسان بتوانند عملکردهای مختلف را بر اساس نیازهای صنعتی خود شناسایی و بررسی کنند.

انتخاب دوربین دید هوشمند صنعتی

انتخاب دوربین هوشمند مناسب برای نیازهای صنعتی شما

دوربین‌ بینایی ماشین هوشمند برای ضبط تصاویر از تجهیزات یا عملکردهای صنعتی برای کاربردهایی مانند بینایی ماشین یا اتوماسیون صنعتی استفاده می‌شوند. این دوربین ها عناصر تصویربرداری هستند که با لنزها ترکیب می شوند. آنها توسط ذرات سنسورهای تصویر مختلف مانند CCD یا CMOS ساخته می شوند. در اینجا توضیح می دهیم که چگونه می توانید دوربین دید هوشمند مناسب برای نیازهای صنعتی خود را انتخاب کنید:

دوربین بینایی ماشین را انتخاب کنید

هنگام انتخاب دوربین دید هوشمند، باید چند فاکتور مهم را در نظر بگیریم زیرا باید دوربینی را انتخاب کنیم که متناسب با نیازهای صنعتی ما باشد. ما باید دوربین های دید هوشمند یا ماشین بینایی را با توجه به نیازهای بازرسی خود در صنایع انتخاب کنیم. سنسورهای مختلفی در دوربین های دید هوشمند برای کاربردهای مختلف مانند CCD، CMOS، FPA و غیره موجود است. همچنین درک اهمیت رابط های ارتباطی مانند USB 2.0 ، ۳٫۰، Gig E و غیره در زمان انتخاب دوربین برای شما بسیار مهم است.

هدف از بازرسی

ما باید دوربین دید هوشمند خود را با توجه به استفاده مورد نظر خود در نظر بگیریم. قبل از در نظر گرفتن هر دوربین دید هوشمند، هدف از بازرسی باید بسیار روشن باشد. مشاهده دوربین به تابش طیف بازرسی مورد نیاز بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر یک دوربین دید هوشمند برای نظارت بر فرآیندها بخرید، مطمئناً ممکن است یک بازرسی گسترده در صنعت مورد نیاز باشد و یک دوربین کوره به طیف باریکی در بازرسی نیاز داشت.

انتخاب دوربین دید هوشمند

مگاپیکسل مورد نیاز در دوربین

اگر دوربین حساس تری انتخاب کنیم، تصاویر حتی در نور ضعیف واضح تر خواهند بود. کیفیت تصویربرداری کاملاً به حساسیت و وضوح تصویر بستگی دارد. دوربین با وضوح بالا تصاویر واضح تر و دقیق تری می گیرد. برای مشاهده دقیق جزئیات به یک دوربین بالاتر از ۱ مگاپیکسل نیاز است.

عملکرد دوربین

تاثیر سنسورها در دوربین های دید هوشمند بیشتر از وسایل الکترونیکی است. گاهی اوقات دوربین هایی با وضوح تصویر عالی و حساسیت ضعیف به دلیل حساسیت ضعیف تقریباً بدون نویز هستند. اما همچنین باید دوربین هایی با حساسیت قوی برای گرفتن تصاویر مرئی در نور کم انتخاب کنیم. همچنین، ما همیشه باید اهمیت لنزهایی را که به دوربین ها متصل می شوند در نظر بگیریم. دوربین های با کارایی بالا نسبت به دوربین های استاندارد هزینه بیشتری دارند.

رابط ارتباطی

در دوربین های دید هوشمند، یک رابط ارتباطی عالی با لنزهای دوربین عالی بسیار مهم است. سازندگان دوربین، رابط های ارتباطی اصلی را به مشتریان ارائه می دهند. انواع مختلفی از رابط های ارتباطی وجود دارد:

  • USB 2.0
  • USB 3.0
  • Gig E
  • PoE
  • VGA

ویژگی ها و کاربردهای کلیدی دوربین هوشمند

در اینجا به برخی از ویژگی ها و کاربردهای کلیدی دوربین دید هوشمند اشاره کردیم:

ویژگی های کلیدی:

  • ساختار قدرتمند و توانایی های بازرسی
  • لنز C-mount
  • نشانگرهای LED روشن
  • نمایشگر دو خطی هشت کاراکتری
  • کانکتور اترنت با ارتباطات اترنت گیگابیت
  • ارتباط گسسته
  • چراغ های پاور بنر ویژن
  • اندازه جمع و جور
  • پوشش لنز IP67 اختیاری
  • ویرایش زمان اجرا
  • ارتباطات سریال و غیره

انتخاب دوربین دید هوشمند مناسب برای نیازهای صنعتی شما

برنامه های کاربردی:
  • بررسی چسب پانل درب.
  • بررسی تلفن همراه.
  • بازرسی بسته بندی
  • بازرسی بسته تاول.
  • بازرسی نوار نقاله مرتب سازی.
  • تشخیص دو ورق.
  • بازرسی لینک نقاله و غیره

هدف شما از بازرسی چیست؟

دوربین بینایی ماشین شما باید برای استفاده مورد نظر شما سازگار باشد. این بدان معناست که اولویت شما باید این باشد که هدف بازرسی خود را به وضوح مشخص کنید و اینکه کدام نوع تشعشع به شما امکان می دهد اطلاعات مورد نظر خود را استخراج کنید. این تابش طیف بازرسی لازم را برای مشاهده دوربین شما تعیین می کند. به عنوان مثال، اگر دوربین شما برای نظارت بر فرآیند استفاده می شود، احتمالاً یک طیف بازرسی نسبتاً گسترده در کره مرئی ضروری است، در حالی که یک دوربین کوره به طیف باریک تری در مادون قرمز نیاز دارد.

انواع مختلفی از دوربین ها با طیف های مشاهده متفاوت وجود دارد: دوربین هایی که فقط به عناصر مرئی حساس هستند، مادون قرمز (اجازه دید حرارتی)، اشعه ایکس (اجازه عبور از ماده نرم، بنابراین برای تصویربرداری پزشکی بسیار مفید)، ماوراء بنفش همچنین به طور گسترده ای در تصویربرداری پزشکی استفاده می شود و دوربین های چند طیفی از آنجایی که همه انواع طیف های دیگر را در بر می گیرند وسیع ترین طیف بازرسی را دارند.

از آنجایی که شی یا فرآیندی که باید مشاهده شود در یک محیط صنعتی است، لازم است یکپارچگی دوربین (و محافظت از عناصر شکننده) را در نظر گرفت. به این ترتیب، یک دوربین برای کوره ها در یک محفظه محافظ قرار می گیرد که می تواند در برابر درجه حرارت بالا مقاومت کند.

چه زمانی باید سنسور CCD را انتخاب کنید؟

سنسورهای CCD ارزان هستند. آنها این مزیت را دارند که قیمت و کیفیت بسیار خوبی دارند. با این وجود، طیف بازرسی آنها فقط به عناصر قابل مشاهده حساس است. علاوه بر این، آنها این مضرات را دارند که به تابش خیره کننده بسیار حساس هستند و تعدادی الکترون انگلی دارند که به شدت با دما افزایش می یابد. بنابراین لازم است حسگرهای CCD را خنک کنید تا از نویز حرارتی جلوگیری شود. لازم به ذکر است که سنسورهای CCD مدرن دارای فناوری پیشرفته تری هستند که کیفیت آنها را نزدیک به سنسور CMOS می کند.

به عنوان مثال، سنسورهای CCD به طور گسترده در اسکنرها استفاده می شوند.

چه زمانی باید سنسور CMOS را انتخاب کنید؟

سنسورهای CMOS گرانتر از سنسورهای CCD هستند و چندین مزیت دارند. اولا، کیفیت آنها در مقایسه با سنسورهای CCD برتر است. اگرچه فناوری آخرین نسل سنسورهای CCD آنها را به سنسورهای CMOS نزدیکتر می کند. علاوه بر این، آنها با دید در نور کم سازگار هستند. بنابراین نور کم مشکلی ایجاد نخواهد کرد. آنها همچنین سرعت خواندن بالاتری نسبت به اکثر سنسورهای CCD دارند و از نظر انرژی کارآمد هستند.

سنسورهای CMOS در رقابت با سنسورهای CCD هستند و برای همان کاربردها (اسکنرها، آزمایشگاه‌ها، نظارت بر خطوط بسته‌بندی و غیره) استفاده می‌شوند.

چه زمانی باید سنسور میکروبولومتر را انتخاب کنید؟

سنسورهای میکروبولومتر فقط برای دوربین های حرارتی استفاده می شوند و عمدتاً از اشعه مادون قرمز استفاده می کنند. دوربین های میکروبولومتر سبک وزن و کارآمد هستند و امکان ارتباط خروجی بسیار سریع را فراهم می کنند. گفته می شود، آنها بسیار گران هستند. علاوه بر این، آنها نسبت به سنسورهای دمای خنک‌شده حساسیت کمتری دارند، زیرا مانند سنسورهای CCD، تعداد الکترون‌ها با افزایش دما افزایش می‌یابد. این می تواند باعث مشکلات حل شود. با این حال باید توجه داشت که فناوری فعلی تمایل دارد این مشکلات را حل کند و حسگرهای میکروبولومتر را کارآمدتر کند.

حسگرهای میکروبولومتر به دلیل وزن سبک، اندازه کوچک و استفاده کم مصرف، می توانند روی کلاه ایمنی ساختمانی یا دستگاه های قابل حمل نصب شوند.

از کدام رابط ارتباطی باید استفاده کنید؟

پس از تعیین نوع سنسور مورد نیاز، باید رابط ارتباطی مورد استفاده خود را انتخاب کنید. اینها رابط های ارتباطی اصلی هستند که تولید کنندگان دوربین در دسترس هستند. هر کدام مزایا و معایبی دارند:

USB 2.0: این سیستم ارزان قیمت باید توسط یک کابل به دوربین متصل شود (تا ۵ متر می تواند برود). با توان تئوری تا ۴۸۰ مگابیت در ثانیه، این سیستم ممکن است برای انتقال داده غیرقابل اعتماد باشد. اکنون توسط USB 3.0 پیشی گرفته است

USB 3.0: این رابط دارای ویژگی های مشابه USB 2.0 است، اما دارای توان عملیاتی بالاتر و انتقال مطمئن تر است.

CameraLink: این رابط ارتباطی دارای توان عملیاتی بسیار بالایی است (تا ۶ گیگابیت بر ثانیه) و برای وضوح بالا عالی است. با این حال بسیار گران است. طول کابل می تواند به ۱۰ متر برسد.

GigE : این رابط ارتباطی بسیار ارزان دارای توان عملیاتی تا ۱ گیگابیت بر ثانیه است و در صورت نیاز به طول کابل طولانی (می تواند به ۱۰۰ متر برسد) سودمند است.

PoE: می تواند تا ۱ گیگابیت بر ثانیه توان عملیاتی داشته باشد و مزیت اصلی آن این است که می تواند در صورت برقراری ارتباط داده، برق دوربین را تامین کند.

VGA: کارت های VGA رزولوشن ۶۴۰×۴۸۰ را در نظر می گیرند. آنها می توانند تا ۲۵۶ رنگ را منتقل کنند. این رابط در حال ناپدید شدن است.

نتیجه گیری

در نتیجه، انتخاب دوربین دید هوشمند مناسب برای انواع مختلف نیازهای صنعتی بسیار مهم است. شما باید نیازهای بازرسی، کیفیت دوربین و انتخاب های اتصال را در نظر بگیرید تا بهترین تناسب را پیدا کنید.

سوالات متداول برای انتخاب دوربین هوشمند دید مناسب برای نیازهای صنعتی شما

۱- اهمیت دوربین های دید هوشمند در صنایع چیست؟

پاسخ: دوربین های دید هوشمند برای گرفتن اطلاعات داده های بصری و ایجاد بازرسی در انواع مختلف تنظیمات صنعتی طراحی شده اند.

۲- کدام صنایع از دوربین های دید هوشمند استفاده می کنند؟

پاسخ: انواع مختلف صنایع مانند داروسازی، مواد شیمیایی، مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و آموزشی از دوربین های دید هوشمند برای نیازهای مختلف صنعتی استفاده می کنند.

۳- آیا دوربین های دید هوشمند می توانند در شرایط کم نور کار کنند؟

پاسخ: بله، دوربین‌های دید هوشمند با حساسیت بالا و تصویربرداری موثر برای گرفتن تصاویر واضح حتی در شرایط کم نور ایجاد می‌شوند.

 

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 آذر 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی زی و لینک مستقیم بلا مانع است.