خواص و مضرات انار پخته و سیاه در بارداری برای پوست و سرماخوردگی و تنگی واژن
خواص زالزالک ؛ وحشی نارنجی و زرد در طب سنتی و بارداری
خواص زالزالک زالزالک یک میوه خاص است و مانند آلو و زردآلو و هلو هسته دار است و مانند موز و کیوی برای قلب خوب …
خواص هندوانه ، زرد کوهی آناناسی و دیمی برای لاغری کبد و پوست جنین در بارداری
خواص هندوانه خواص هندوانه زرد و کوهی و دیمی و آناناسی ، خواص هندوانه برای کبد و لاغری ، خواص هندوانه برای پوست و جنین …
خواص اسفناج خشک شده و ماست در طب سنتی برای لاغری و کودکان
خواص اسفناج اسفناج اسفناج از سبزیجات ( گیاهان ) مفیدی است که تقریبا همه با آن و فوایدش آشنایی نسبی دارند. در این مقاله می …
خواص و مضرات انار
انار
انار از میوه های مفیدی است که تقریبا همه با آن و فوایدش آشنایی نسبی دارند. در این مقاله می خواهیم شما را با انار به طور کلی تر آشنا کنیم و خواص و مضرات این میوه ارزشمند را به طور کامل توضیح دهیم. برای آشنایی بیشتر با این میوه بهشتی در ادامه با سایت پارسی زی همراه باشید.
خواص انار برای پوست
تست حساسیت پوست
یکی از نکات مهمی که باید همیشه قبل از استفاده از ماسک های طبیعی مثل ماسک انار در نظر داشته باشید تست حساسیت پوست است. ممکن است پوست شما به انار حساسیت داشته باشد و خودتان از این موضوع اطلاع نداشته باشید.
برای تست حساسیت پوست ، کافیست مقدار کمی از ماسک انار را روی پوست دست خود بمالید و بعد از ۳۰ دقیقه پوست دست را بشویید. اگر بعد از ۲۴ ساعت هیچ عوارضی روی پوست دست خود مشاهده نکردید می توانید از ماسک انار بر روی پوست صورت خود استفاده کنید.
درمان جوش و آکنه
برای جوش صورت و آکنه می توانید از ماسک آب انار استفاده کنید. این ماسک جادویی علاوه بر اینکه می تواند باعث جلوگیری از جوش و آکنه شود می تواند به درمان جای جوش و آکنه روی پوست صورت نیز کمک شایانی کند.
برای تهیه ماسک آب انار ۱ قاشق غذاخوری روغن انگور را به همراه ۲ قاشق غذاخوری آب انار مخلوط کنید و روی پوست صورت ماساژ دهید. اجازه دهد این ماسک به مدت ۴۵ دقیقه روی پوست صورت بماند سپس با آب ولرم صورت را بشویید.
اگر از این ماسک استفاده کردید و از نتیجه آن راضی نبودید و یا به هر دلیلی مانند حساسیت خواستید که روش درمانی خود را برای درمان آکنه و جوش عوض کنید می توانید روی لبو در از بین بردن جوش و آکنه حساب کنید.
درمان خشکی پوست
در صورتی که آبرسانی مناسبی به سلول های پوست صورت صورت نگیرد پوست خشک می شود که می توانید با ماسک آب انار این مشکل را حل کنید. ساختار مولکولی آب انار در عمق پوست خشک نفوذ می کند و باعث آبرسانی به پوست می شود ، در نتیجه پوست نرم و لطیف خواهد شد.
جالب است بدانید انار علاوه بر اینکه باعث رفع خشکی پوست می شود می تواند باعث لطافت و نرم یپوست نیز شود. انار حاوی موادی است که می تواند باعث محافظت از کلاژن پوست شود که وظیفه اصلی آن نرم نگه داشتن پوست است.
بیشتر بخوانید : خواص پسته ، خام و کوهی در بارداری و کودکان و پسته دریایی و وحشی
جوان سازی و رفع چین و چروک پوست
عامل اصلی ایجاد چین و چروک روی پوست رادیکال های آزاد مخرب موجود در بدن هستند. در صورتی که این رادیکال های آزاد مخرب کنترل شوند روند پیری پوست به تعویق می افتد. آنتی اکسیدان ها وظیفه کنترل و نابود کردن رادیکال های آزاد را دارند.
جالب است بدانید انار یک منبع بسیار قوی از آنتی اکسیدان هایی است که باعث تخریب و کنترل رادیکال های آزاد در بدن می شوند. در نتیجه با مصرف موضعی آب انار می توانید از ایجاد چین و چروک روی پوست و پیری زودرس پوست جلوگیری کنید.
ضمن اینکه انار حاوی موادی است که می توانند باعث تولید بیشتر کلاژن و آلاستین در پوست شوند و به همین دلیل باعث از بین رفتن سلول های مرده روی پوست می شود که در نتیجه به شفافیت و جوان سازی پوست کمک می کند.
بیشتر بخوانید : خواص بادام ، شیرین در بارداری و طب سنتی و برای لاغری و پوست کودکان مو مردان
خواص انار برای مو
رفع ریزش مو و شوره سر
برای جلوگیری از ریزش مو و رفع شوره سر می توانید از پوست انار بهره ببرید. ماسک پوست انار می تواند ریزش موی سر را به حداقل برساند. برای ساخت این ماسک پوست انار را خرد کرده و به مقداری روغن مو مخلوط کنید.
سپس ماسک پوست انار را روی سر خود ماساژ دهید به صورتی که ماسک ریشه های مو را به طور کامل پوشش دهد. ۶ ساعت صبر کنید سپس با یک شامپوی ملایم سر خود را بشویید. این ماسک را برای یک مدت تکرار کنید تا تاثیر شگفت انگیز آنرا ملاحظه کنید.
شفافیت و نرم شدن مو
اگر در محیط هایی فعالیت می کنید که موهایتان در معرض خطر خشک شدن و شکنندگی هستند می توانید با ماسک روغن هسته انار موهای خود را تقویت کنید. این ماسک علاوه بر اینکه باعث محافظت از موهای سر می شود می تواند به نرمی و شفافیت موها نیز کمک شایانی کند.
خواص انار برای سرماخوردگی
ضد باکتری و تقویت سیستم ایمنی بدن
بیماری های مثل سرماخوردگی به دلیل ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و انواع ویروس ها و باکتری ها در بدن بدن به وجود می آیند. یکی از خواص انار این است که حاوی مواد ضد باکتری می باشد ضمن اینکه می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود ، به همین جهت می توانید برای درمان یا پیشگیری از چنین بیماری هایی از انار استفاده کنید.
بیشتر بخوانید : خواص فندق ، خام و تازه و سوخته در بارداری طب سنتی برای کودکان مو دیابت چیست
خواص انار در بارداری
دلایل زیادی وجود دارد که نشان می دهد انار در بارداری مفید است.ترکیبات فیتوکمیکال برای قلب مفید است و در انار موجود است و خوردن انار در بارداری فشار خون را کاهش می دهد.انار ویتامین c دارد و سیستم ایمنی بدن را قوی می کند.
خواص انار برای فشار خون
حفظ سطح فشار خون
قابل توجه است که عصاره انار ، ضایعات و تورم رگهای خونی را کم می کند و اگر فشار خون بالا باشد آن را کاهش می دهد.جالب است که نام دیگر انار ، آسپرین طبیعی است، خونتان را رقیق می کند و در نتیجه جریان خون در بدن را بهتر می کند.
تحقیقات نشان می دهد که مصرف روزانه ۱۵۰ میلی گرم آب انار به مدت دو هفته فشار خون را به صورت قابل ملاحظه ای پایین می آورد.
مفید برای قلب
آب انار خواص فراوانی برای قلب دارد.بیماری های قلبی را کاهش می دهد.کلسترول بد را کم می کند و کلسترول خوب را زیاد می کند.از انسداد رگ ها و عروق هم جلوگیری می کند.
مفید در درمان بیماری اسهال خونی
یکی از فواید انار در این است که در اسهال خونی می توان از پوست انار استفاده کنیم و این درمان تایید علمی شده است.
مفید در درمان سنگ کلیه
برای درمان سنگ کلیه خوردن آب انار توصیه می شود.
درمان های جنسی
اگر شما هم زود انزالی را دارید و می خواهید خود را با ویاگرا و یا سایر قرص های تاخیری درمان کنید بهتر است به جای خوردن قرص های شیمیایی که عوارض زیادی دارند ار آب می.ه های طبیعی مانند اب انار استفاده کنید.
مفید برای کم خونی
این میوه مانند بسیاری از میوه ها قرمز برای کم خونی مفید است و می توانید روی خواص آن میوه برای درمان انواع کم خونی حساب کنید.
خواص انار ترش
انار ترش از طبیعت خشک و سرد برخوردار است و انار شیرین تا حدی معتدل است.
انارهای ترش در مواردی مانند سکسکه – قند خون – مجاری صفراوی و غیره استفاده می شود.
انار غلات همچنین می تواند در مواردی از قبیل: سرما – تقویت جنسی
بیشتر بخوانید : خواص بادام هندی ، خام برای کودکان در بارداری و طب سنتی برای معده مردان
مضرات انار
ایجاد زخم معده
یکی از مضرات انار ترش این است که می تواند باعث ایجاد آسیب در معده شود. البته اگر انار ترش را به صورت متعادل مصرف کنید مشکلی پیش نخواهد آمد ولی در صورت زیاده روی می تواند باعث زخم معده شود. ضمن اینکه کسانی که مشکل زخم معده دارند بهتر است انار ترش مصرف نکنند.
ممنوع در دیابت
رابطه انار و دیابت خیلی جالب است.اگر دیابت ندارید برای پیشگیری از آن انار بخورید ولی اگر مبتلا به دیابت هستید اجازه خوردن انار را ندارید چون قند آن خیلی بالاست.
نکات تکمیلی
دانه های کوبیده شده انار برای درمان ورم کلیه مفید است.
انار فقط یک میوه خوشمزه و خوشترکیب نیست؛ قدیمیها از پوست انار و درخت آن و برگ و ریشهاش استفادهها میکردهاند. الان هم عطاریها کلی با آنها نسخه میپیچند. * آب انار به عنوان یک رنگ طبیعی (که اتفاقا اسم رنگ اناری است) برای الیاف غیر سنتتیک (غیرگیاهی) به کار میآید.
میگویند قدمت این میوه، به ۴ هزار سال قبل برمیگردد؛ میوهای که سوغات ایرانیها بوده و از اینجا، به هند و سپس به آفریقای شمالی، چین، اروپا و آمریکا رفته؛ در سوره الرحمن قرآن کریم- آنجا که وصف بهشت و میوههای بهشتی آمده- از انار هم نام بردهاند؛یک میوه خوشآب و رنگ شفابخش که انگار، هر دانهاش دوای دردی است.
خواص انار برای معده و روده
انار، میوهای است که به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی فراوان، برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید است. آب انار، با کاهش التهاب در روده، به بهبود علائم بیماریهای التهابی روده مانند کولیت اولسراتیو و کرون کمک میکند. همچنین، ترکیبات موجود در انار، با تقویت سیستم ایمنی بدن، به مبارزه با عفونتهای باکتریایی و ویروسی در دستگاه گوارش کمک کرده و از بروز اسهال و سایر مشکلات گوارشی جلوگیری میکند. علاوه بر این، فیبر موجود در انار، به بهبود حرکات روده و جلوگیری از یبوست کمک میکند. همچنین، برخی مطالعات نشان دادهاند که مصرف انار میتواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ کمک کند.