طرز تهیه پنکیک ؛ موزی و شکلاتی و ساده و خوشمزه با ماست برای صبحانه - پارسی زی
طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی و رشتی خوشمزه با فر و گردو سنتی و مجلسی

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی و رشتی خوشمزه با فر و گردو سنتی و مجلسی

طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی و رشتی خوشمزه با فر و گردو سنتی و مجلسی همگی در سایت پارسی زی.امیدواریم این …

طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه خورش مرغ خورش مرغ یکی از خورش های بسیار خوشمزه و پر طرفدار در میان ایرانیان است. این خورش به همراه زرشک پلو …

طرز تهیه قیمه ؛ مجلسی با مرغ و گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه قیمه ؛ مجلسی با مرغ و گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه قیمه طرز تهیه قیمه ؛ مجلسی با مرغ و گوشت خوشمزه و مجلسی همگی در سایت پارسی زی.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش …

طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک ، طرز تهیه پنکیک خوشمزه

طرز تهیه پنکیک ؛ موزی و شکلاتی و ساده و خوشمزه با ماست برای صبحانه همگی در سایت پارسی زی.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم آشپزی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

آشنایی با پنکیک

پنکیک یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی در کل دنیا دارد به طوری که در سراسر دنیا می توانید آنرا بیابید. این کیک خوشمزه را می توانید خیلی سریع برای وعده های صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید ۸ عدد پنکیک تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پن کیک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه پنکیک با پارسی دی همراه باشید

مواد لازم برای ۸ پنکیک

مواد لازم پن کیک

  • کره ۵۰ گرم
  • شیر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ¼ قاشق چایخوری
  • روغن مایع به میزان کافی
  • بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چایخوری

بیشتر بخوانید : طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی و رشتی خوشمزه با فر و گردو سنتی و مجلسی

دستور پخت

طرز تهیه پنکیک

ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسه ای جادار و  بزرگ آرد سفید را می ریزیم و در ادامه نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم.

تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می افزاییم و هم می زنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم

و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پن کیک ها می شود) سپس در تابه ای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابه ای که در دسترس داریم را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اسپری می کنیم

و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پن کیک می مانیم چون خیلی سریع سرخ می شود.

مایه را که ریختم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم

تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده می کنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه قیمه ؛ مجلسی با مرغ و گوشت خوشمزه و مجلسی

نکات پخت پنکیک

پنکیک بدون شیر

استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود پنکیک شما طعم بهتری بگیرد ، باعث می شود پنکیک شما تا مدت زیادی نرم بماند و خشک نشود. البته اگر دوست ندارید پنکیک خود را با شیر درست کنید می توانید شیر را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن از آب استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی زی و لینک مستقیم بلا مانع است.