خواص سیاه دانه با عسل ، ناشتا و شیر و دارچین برای تنبلی تخمدان و اسپرم

خواص سیاه دانه با عسل ، ناشتا و شیر و دارچین برای تنبلی تخمدان و اسپرم

خواص سیاه دانه با عسل خواص سیاه دانه با عسل ، ناشتا و شیر و دارچین برای تنبلی تخمدان و اسپرم همگی در سایت پارسی …

خواص شیر انبه

خواص شیر انبه

خواص شیر انبه خواص انبه و شیر ؛ خواص شیر انبه در بدنسازی برای کودکان با عسل همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

سیاه دانه چیست ، چه خاصیتی دارد و طبع و عصاره و جوهر گیاه و مزایای روغن آن

سیاه دانه چیست ، چه خاصیتی دارد و طبع و عصاره و جوهر گیاه و مزایای روغن آن

سیاه دانه چیست سیاه دانه چیست ، چه خاصیتی دارد و طبع و عصاره و جوهر گیاه و مزایای روغن آن در سایت پارسی زی. …

طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین

خواص و مضرات دمنوش سیب و دارچین دمنوش سیب و دارچین برای لاغری نی نی سایت طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین برای سرماخوردگی دمنوش سیب و دارچین برای چی خوبه خرید دمنوش سیب و دارچین دمنوش سیب و دارچین برای کرونا دمنوش سیب و دارچین برای لاغری تاثیر دمنوش سیب

طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین معجون لاغری و سرماخوردگی و کرونا همگی در سایت پارسی زی.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد سایت است مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

مرحله اول: آماده سازی سیب

برای درست کردن دمنوش سیب و دارچین، ابتدا سیب را خوب بشویید و خشک کنید. سپس آن را به صورت چهار قاچ برش بزنید و دانه های داخل آن را خارج کنید. هم چنین می توانید سیب را به صورت نگینی خرد کنید و یا با رنده درشت رنده کنید. پس از خرد کردن سیب ها، آن ها را داخل یک قوری مناسب بریزید. پوست سیب ها را جدا نکنید و همراه با خود سیب ها داخل قوری بریزید.

مرحله دوم: طعم دار کردن دمنوش سیب و دارچین

در این مرحله چوب دارچین، هل و زنجبیل را هم به سیب های داخل قوری اضافه کنید. سپس سه لیوان آب جوش داخل قوری بریزید. در صورت تمایل می توانید مقدار یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه هم به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم: دم کردن دمنوش

درب قوری را بگذارید و شعله گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد تا خوب تمامی مواد به هم طعم دهند و عطر دارچین در فضا بپیچد.

مرحله چهارم: سرو کردن دمنوش سیب و دارچین

پس از اینکه دمنوش دم کشید، آن را از یک صافی چای رد کنید و داخل یک فنجان یا لیوان بزرگ بریزید و عسل را هم داخل فنجان یا لیوان بریزید و هم بزنید و سپس میل کنید.

۱۰ خاصیت دمنوش سیب

از جمله خواص بی نظیر سیب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– دمنوش سیب موجب پاکسازی و بهبود کبد چرب می شود.

– سیب به تقلیل کلسترول بد خون کمک می کند.

– این دمنوش موجب بهبود کارکرد سیستم گوارشی می شود.

– سیب منبعی غنی از فیبر و کلسیم است.

– دمنوش سیب به درمان بیماری های پوستی مانند خشکی پوست کمک چشمگیری می کند.

– آرام بخش، کاهش دهنده استرس و برطرف کننده خستگی روزانه است.

– دمنوش سیب به بهبود عملکرد قوه بینایی کمک می کند.

– این دمنوش به درمان کم خونی کمک می کند.

– سیب سیستم تنفسی را بهبود می بخشد.

– این دمنوش موجب لاغری سریع تر با مصرف روزانه سیب و از طریق ایجاد حس سیری در فرد می شود.

پس با توجه به خواص دمنوش سیب و خواص اعجاب انگیز دارچین، همانطور که متوجه شدید، سیب و دارچین هر کدام دارای خواص شگفت انگیزی هستند. قطعاً ترکیب این دو ماده در دمنوش سیب و دارچین یک معجزه گیاهی را به وجود می آورد که بسیار مقوی و سالم است. این دمنوش سرشار از تری گلیسیرید و ویتامین های خانواده B است. علاوه بر این برای دندان و لثه مضر نیست و موجب تغییر رنگ دندان ها نمی شود.

خواص دمنوش سیب و دارچین

باید بدانید که یکی از اصلی ترین خواص نوشیدنی دارچین و سیب ، سم زدایی از بدن است.

این نوشیدنی ادرارآور است، به هضم غذا کمک می کند، جلوی اشتها را می گیرد و برای سلامت قلب بسیار مفید است.

خاصیت جالب توجه این نوشیدنی در این است که مانع از مقاومت چربی ها می شود و بویژه روی چربی های شکمی بیشتر تأثیر می گذارد.

یعنی با مصرف این نوشیدنی به مدت ۱۵ تا ۲۰ روز می توانید اثرات قابل توجه آن را روی چربی های شکمتان ببینید. البته به شرطی که رژیم غذایی سالم و متعادلی داشته باشید.

توصیه می کنیم در کنار مصرف این نوشیدنی پرخاصیت از مصرف سیب سبز نیز غافل نشوید. حتماً هر هفته حداقل سه بار سیب سبز میل کنید.

به این ترتیب از فیبر فوق العاده موجود در پوست این میوه یعنی پکتین بیشترین استفاده را خواهید برد.

دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است.

دارچین بدن را گرم نگه میدارد و قوای جسمانی را بیشتر می سازد و در سلامتی اثر مثبتی می گذارد.

بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و در برخی موارد به عنوان تب بر نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

در مواقعی که بدن دارای ضعف است ویا سرما خورده اید نوشیدن دمنوش سیب و دارچین می تواند برای شما بسیار مفید باشد.

چای دارچین نیز میتواند بر روی سیستم گوارش اثر مثبتی داشته باشد و خاصیت آرامش بخشی دارد به گونه ای که درد و نفخ معده و اسهال را بهبود می بخشد.

در واقع دمنوش دارچین می تواند مثل یک مسکن و ضد درد عمل می کند .

دمنوش سیب و دارچین ، قند و کلسترول خون را کنترل کرده و خواص بیشمار سیب بر روی دستگاه عصبی انسان اثر مثبت می گذارد.

حاوی انواع ویتامین های گروه ب و منیزیم و فسفر می باشد .

دمنوش سیب برای افرادی که استرس روزانه دارند بسیار آرام بخش می‌باشد.

با نوشیدن روزانه از این دمنوش می‌توانید خستگی‌های روزانه را از خود دور نمایید.

در هنگام سرماخوردگی می‌توانید از این دمنوش روزانه دو نوبت استفاده نمایید.

مواد داخل آن مناسب برای رفع درد گلو و تب می‌شود.

دمنوش سیب می‌تواند به بهبود کارکرد سیستم گوارش کمک نماید.

این دمنوش می‌تواند سیستم عصبی بدن را تقویت نماید.

درمان اسهال، درمان نفخ معده، درمان بیماری‌های عصبی و تقویت نیروی بدن از دیگر خواص دمنوش سیب هستند.

اطلاعات درمانی سیب و دارچین

سیب دارای تانن و کافئیک اسیده و همین ویژگی در دمنوش اون موجوده و میتونه روی هضم و یبوست بدن تاثیر بذاره، الاجیک اسید و فلانوئید داره و میتونه خواص ضد میکروبی و حتی ضد سرطانی داشته باشه. سیب دارای املاح معدنی و پروتئینه که برای بدن و تعادل اون می تونه خیلی سود بخش باشه. کلسترول خون رو کم میکنه و سبب لاغری میشه. میوه ی سیب حاوی مقدار زیادی ترکیبات فتوشیماییه، آرامبخش اعصابه و اشتها آور هم هست.

پوست داخلی دارچین برای ساخت داروهای گوارشی در درمان سوء هاضمه، تنبلی دستگاه گوارشی، قولنج و اسهال استفاده میشه. عصاره ی روغنی دارچین که حاصل تقطیر پوست دارچینه در بسیاری از بخش های جهان برای درمان طیف وسیعی از عفونت های مزمن استفاده میشه. این گیاه حاوی مقدار زیادی سینام آلدئید و سیتامیل استات و سیتامیل الکله که خاصیت ضد میکروبی و تقویت کنندگی دستگاه گوارش رو در همین ترکیبات داره.

بخش های مورد استفاده ی سیب و دارچین

میوه ی سیب در اندازه و رنگهای مختلف تولید میشه، سیب های زرد، سبز و قرمز. از برگ و گل خشک شده ی اون هم میشه انواع دمنوش ها و جوشونده ها درست کرد، مربای میوه ی سیب هم که مشهوره و حداقل توی ایران جزو مرباهای پرطرفداره.

دارچین رو از پوست خشک شده ی درخت دارچین میگیرن، از همون پوست روغن هم گرفته میشه، برگهای دارچین رو برای تهیه ی روغن های فرار مورد استفاده قرار میدن، برگ های این گیاه بویی میخک مانند داره که میگن برای تهیه ی مواد خوشبو کننده و بهداشتی-آرایشی هم استفاده میشه.

کاربرد دمنوش سیب و دارچین در طب سنتی و اسلامی

سیب قرمز میوه ای با طبع گرمه که برای افراد با طبع سرد میتونه خیلی سازگار و در عین حال مناسب و مفید باشه البته سیب های زرد و سبز رو میگن که دارای طبعی به ترتیب سرد و معتدلن، برخلاف طبع میوه، سرکه ی سیب دارای طبعی سرده، از قدیم الایام سیب و دمنوش اون رو برای درمان اسهال، سوء هاضمه و اختلالات گوارشی کودکان استفاده میکردن.

دارچین گیاهی با طبع خیلی گرمه و به بدن و جوارح اون گرمی زیادی می بخشه، دارچین در طب سنتی و اسلامی برای رفع درد مفاصل، آسم، تب، مشکلات قلبی، گرفتگی عضلات، بهبود زخم ها و بی خوابی به صورت زیاد مورد استفاده بوده، میگن برای بهبود گردش خون و زخم معده هم استفاده می شده و واقعا هم تاثیرات زیادی داشته.

نحوه ی استفاده ی سیب و دارچین

گل های خشک شده ی درخت سیب خواص زیادی دارن، مقدار ۱۰ گرم گل خشک شده رو در داخل لیوانی آب جوش بریزین و پس از ۵ دقیقه میل کنین، این دم کرده موجب بهبود تورم مجاری تنفسی میشه و سرفه رو برطرف میکنه.

دم کرده ی میوه ی خشک سیب؛ ۵ قاشق چایخوری از پودر میوه رو به نیم لیتر آب جوش اضافه کرده و پس از ۲۰ دقیقه محلول حاصله رو صاف کنین، یک ساعت بعد از هر وعده ی غذایی یه فنجون از اون رو مصرف کنین.

مصرف روزانه ی یک تا دو عدد سیب خام مفیده.

استفاده از فرآورده های دیگه ی سیب مانند کمپوت، مربا و …. رایجه.

دمنوش یا دم کرده ی دارچین؛ یه قاشق چای خوری از پودر دارچین رو به ۲۰۰ میلی لیتر آب جوش اضافه کنین و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، پشت هر وعده ی غذایی بنوشین.

دم کرده ی پوست دارچین برای درمان اسهال استفاده میشه.

پودر دارچین به میزان ۵۰ میلی گرم به شکل کپسول می تونه برای درمان سردی و ناراحتی های مثانه و کلیه مفید باشه.

دمنوش یا دم کرده ی دارچین در فصل زمستان میتونه از بین برنده ی باد سرد در بدن باشه.

مضرات استفاده ی بیش از حد دمنوش سیب و دارچین

برای استفاده ی اصولی سیب منع مصرف نداره و همچنین هیچ مورد احتیاطی نداره، مصرف دمنوش اون به مقادیر توصیه شده با عارضه ای همراه نیس ولی برای استفاده ی بیش از حد اون چون خشک شده ی میوه دارای سولفوریک دی اکسید یا سولفیت میتونه سرطانزا باشه.

مصرف دارچین برای بانوانی که باردار یا شیرده هستن منع میشه و در افرادی که ناراحتی کلیوی دارن باید با احتیاط مصرف بشه. در مقادیر توصیه شده با عارضه ی خاصی همراه نیست فقط در مواردی استفاده ی بیش از حد اون می تونه حالت تهوع خفیف داشته باشه که با کم کردن استفاده ی اون از بین می ره.

فواید دمنوش سیب و دارچین

این دم نوش بسیار آرامش‌بخش و برای رفع خستگی مناسب است. پس از یک روز پر مشغله می‌توانید با استفاده از سیب این دم نوش خوشمزه را تهیه و میل کنید.
مهمترین خواص سیب :
۱)سیب یک میوه قلیایی است و تمیز کننده بدن است و بعلت درا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد
۲)سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد . بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود .سیب را می توان پخت و برای آنهایی که روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید البته حتما ازظرف لعابی یا تفلان استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین های آن حفظ می شود.
۳)شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا می باشد .برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب راشسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آنرا با پارچه نازکی صاف کنید و چند تکه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
۴)سیب دارای مقدر زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.
۵)خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است
۶)دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان کننده التهاب کلیه و مثانه میباشد.
۷)نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرمخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
۸)سیب مقوی کبد و اشتها آور است.
۹)سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را درد
۱۰)سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است .
۱۱)سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .
۱۲)سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می کند.
۱۳)خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.
۱۴)کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند .
۱۵)دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است
۱۶)سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد
۱۷)سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدر زیادی پکتین می باشد
۱۸)آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده کرد . این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است.
۱۹)پوست سیب را مانند چائی دم کنید و بیاشامید این اچئی بهترین دوست کلیه است .
۲۰)آب سیب را با آبمیوه گیری در منزل تهیه کنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم ای خود را از دست می دهد .
۲۱)آب سیب برای زیبایی پوست استفاده زیادی درد بخصوص برای از بین بردن چین و چروک پوست موثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 12 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی زی و لینک مستقیم بلا مانع است.