اجاره هیلتی سبک در تهران برای تخریب‌های سطحی - پارسی زی
نکات خرید انواع تجهیزات صنعتی

نکات خرید انواع تجهیزات صنعتی

نکات خرید انواع تجهیزات صنعتی در صورتی که شما هم به دنبال خرید انواع تجهیزات صنعتی هستید، همواره باید بتوانید با کیفیت ترین مدل های …

بهترین راه ورود به فارکس با آلپاری فارکس و دیگر بروکرها

بهترین راه ورود به فارکس با آلپاری فارکس و دیگر بروکرها

جهان امروز به سمت اینترنتی شدن و مجازی شدن پیش می‌رود و تمام المان‌های آن نیز ناخودآگاه در مسیر اینترنتی شدن در حال تغییر و …

خرید ژل روان کننده بر پایه آب

خرید ژل روان کننده بر پایه آب

خرید ژل روان کننده بر پایه آب خرید ژل روان کننده بر پایه آب تاثیر زیادی در کیفیت رابطه جنسی می گذارد. شما با استفاده از ژل …

اجاره هیلتی سبک در تهران برای تخریب‌های سطحی

اجاره هیلتی سبک یا سنگین به میزان تخریب ساختمان بستگی دارد. اگر شما هم در صنعت ساختمان فعالیت داشته باشید، احتمالاً نام هیلتی را شنیده‌اید. هنگام ساخت ساختمان‌ها یا هر بنای دیگری، سعی می‌شود از موادی مرغوب، با کیفیت و مستحکم استفاده شود، حال اگر به هر دلیلی بنا نیاز به تخریب جزئی یا کلی داشته باشد باید از ابزاری مناسب استفاده نمود. یکی از روش‌های تخریب بتن استفاده از هیلتی است. هیلتی که به عنوان چکش تخریب نیز معروف بوده، یکی از ابزارهای مخصوص صنعت ساخت‌وساز است. هیلتی‌ها انواع مختلفی داشته و عمدتاً برای تخریب ساختمان یا زمین مورد استفاده قرار می‌گیرند. هیلتی در واقع یک دستگاه موتوری بوده و به واسطه نیروی برق یا بنزین، کار تخریب را انجام می‌دهد. این دستگاه به واسطه ضربه‌های ناگهانی و سهمگین خود با قدرت بسیار زیاد به تخریب سازه‌های بتنی می‌پردازد. ضربه‌های هیلتی به کمک یک مته نوک‌تیز یا تخت وارد سازه یا زمین می‌شود. پیشنهاد می شود اگر تهران هستید به جای خرید به فکر کرایه کردن باشید. شرکت هایی هستند که این کار مثل اجاره هیلتی در غرب تهران و دیگر نقاط را انجام می دهند.

هیلتی ساخت کدام کشور است؟

در سال ۱۹۴۶ دو برادر تصمیم گرفتند کارگاه شخصی خود را در کشور لیختن اشتاین بنا نهند. لیختن اشتاین کشور بسیار کوچکی در اروپا بوده و بین دو کشور سوئیس و اتریش قرار دارد. نام این دو نفر مارتین و اوگن و نام خانوادگی آن‌ها هیلتی بود. بعد از پایان جنگ جهانی اکثر کارگاه‌ها و شرکت‌ها دچار ورشکستگی شدند، اما این دو برادر ناامید نشده و تلاش کردند برند خود را ارتقاء دهند. در اواخر دهه ۴۰ مارتین وسیله‌ای اختراع کرد که با ضربات متوالی به سطوح سخت و سنگی را تخریب می‌کرد. این اختراع همان هیلتی یا چکش تخریب است. وسیله‌ای که در ابتدا ساخته شد نواقصی داشت اما با گذشت زمان این نواقص برطرف شده و دستگاه هیلتی به بازارهای بین‌المللی راه یافت. از آن سال تا کنون برند هیلتی در ۱۶۰ کشور نمایندگی داشته و به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در ۱۹۰ کشور جهان به فروش می‌رسد.

کدام یک از هیلتی های سبک محسوب می‌شوند؟

برای اجاره هیلتی سبک یا سنگین باید به نوع سطح تخریبی یا هدف استفاده توجه نمود. دستگاه­های هیلتی انواع مختلفی داشته و هر یک برای موقعیت‌های خاصی به کار خواهند رفت، دستگاه هیلتی به سه دسته سبک‌وزن، میان وزن و سنگین‌وزن تقسیم می‌شود. هیلتی‌ها بسته به وزن، قدرت مشخصی را نیز ارائه می‌دهند. وزن هیلتی‌ها یکی از مشخصه‌های اصلی آن‌ها بوده که نشانگر قدرت‌شان خواهد بود. هیلتی‌ها از وزن ۶ کیلو تا ۳۰ و بالاتر وجود دارند. چکش‌هایی که وزن آن‌ها کمتر از ۱۰ کیلو باشد را می‌توان در دسته هیلتی­های سبک‌وزن قرار داد. اجاره هیلتی سبک با هدف تخریب‌های سبک و مکان‌های غیر سخت انجام می‌شود. از هیلتی‌های سبک همچنین برای شیارزنی، عبور لوله‌ها و سیم‌کشی برق استفاده خواهد شد و انجام این کار به کمک قلم و پتک سبک یا سنگین ممکن نیست. اجاره هیلتی سبک یا سنگین برای انجام کارهای ساختمانی به‌صرفه‌تر از خرید آن بوده و در نتیجه پیشنهاد می‌شود با مشخص کردن هدف استفاده، نوع مناسبی از هیلتی اجاره شود.

انواع هیلتی ها برای تخریب سبک، سنگین و نیمه سنگین

هیلتی ها با توجه به وزن و قدرت موتورشان برای نوع تخریب‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در ادامه به توضیح انواع هیلتی و نوع تخریب آن‌ها اشاره خواهد شد.

·       هیلتی ۷ کیلویی: سبک‌ترین نوع هیلتی، دستگاه هیلتی ۷ کیلویی است. این دستگاه قدرت زیادی نداشته و برای تخریب سبک و مختصر مانند سرامیک، انواع دیوارهای بلوکی و آجری مناسب است.

·       هیلتی ۱۰ کیلویی: چکش تخریب ۱۰ کیلویی در بین دستگاه­های هیلتی سنگین‌وزن قرار خواهد گرفت. انتظار می‌رود این دستگاه بتواند تخریب‌های سبک را در کنار تخریب‌های تقریباً سنگین داشته باشد. از هیلتی‌های ۱۰ کیلویی برای تخریب انواع دیوارهای بلوکی، سفالی و آجری، سنگ نماها و غیره استفاده خواهد شد.

·       هیلتی ۱۶ کیلویی: هیلتی‌های ۱۶ کیلویی برای هر نوع تخریبی به جز تخریب سطوح ظریف و سبک خواهد بود. از این هیلتی برای تخریب دیوارهای بتنی و آجری، کف سازی و تخریب سقف استفاده خواهد شد.

·       هیلتی ۳۰ کیلویی: در نهایت هیلتی ۳۰ کیلویی در دسته هیلتی‌های سنگین قرار گرفته و قدرت بسیار زیادی دارد. این دستگاه در تخریب فونداسیون‌ها، آسفالت‌ها، کف‌سازی‌های مسطح و غیر مسطح استفاده نمود.

اجاره هیلتی سبک

با توجه به قیمت بالای این دستگاه، بسیاری از کارفرمایان و پیمانکاران ساختمانی به فکر اجاره هیلتی سبک یا سنگین خواهند بود. قیمت این دستگاه نیز با وجود شرایط اقتصادی حاکم یکسان نبوده و روز به روز دچار تغییر خواهد شد. بهترین راهکار برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها ساخت‌وساز بنا، اجاره دستگاه‌ها است که به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه انجام خواهد شد. برای اجاره هیلتی سبک یا سنگین، باید مدت نیاز به دستگاه، نوع قلم و مته مشخص شود. اصولا هیلتی یا هر دستگاه دیگری به صورت حضوری یا غیرحضوری و با پیک ارسال می شوند، و در مدت مذکور کارت شناسایی فرد به عنوان ضمانت نزد شرکت اجاره دهنده قرار خواهد گرفت. پس از اتمام کار، مجددا دستگاه را می­توان به صورت حضوری یا با پیک به شرکت بازگرداند. پس از تسویه کامل هزینه اجاره، مدارک شناسایی به فرد برگردانده می­شود. به این صورت هم فرد اجاره گیرنده و هم شرکت اجاره دهنده از روند کار اطمینان کامل خواهند داشت.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی زی و لینک مستقیم بلا مانع است.