3 راه حل برای کم کردن هزینه‌های سمعک - پارسی زی
دلیل نصب پیچ و رولپلاک نما ساختمان چیست ؟

دلیل نصب پیچ و رولپلاک نما ساختمان چیست ؟

دلیل نصب پیچ و رولپلاک نما ساختمان چیست ؟ الو راپل یکی از بهترین مراکزی است که انجام و نصب پیچ و رولپلاک نما ساختمان …

آیا انحراف تیغه بینی پس از جراحی، برطرف می شود؟ [سال 2023]✔️

آیا انحراف تیغه بینی پس از جراحی، برطرف می شود؟ [سال 2023]✔️

چکیده : ما دراین مقاله تمامی مطالبی که در مورد جراحی بینی باید بدانید را به طور کامل شرح دادیم.   انسان ذاتا کمال گراست و …

فیستول مقعدی چیست؟ معرفی بهترین روش های درمان فیستول

فیستول مقعدی چیست؟ معرفی بهترین روش های درمان فیستول

فیستول نوعی بیماری نشیمنگاهی است که در اثر عفونت ایجاد می شود. فیستول در مقایسه با دیگر بیماری نشیمنگاهی شیوع کمتری دارد، ولی شدت علائم …

۳ راه حل برای کم کردن هزینه‌های سمعک

سمعک یک وسیله الکترونیکی کوچک است که در داخل یا پشت گوش شخص قرار می‌گیرد. این وسیله برخی صداها را بلندتر می‌کند به طوری که فرد مبتلا به کم شنوایی می‌تواند صداهای اطراف را یشنود، ارتباط برقرار کند و به طور کامل در فعالیت‌های روزانه شرکت کند. سمعک می‌تواند به افراد کمک کند هم در موقعیت‌های ساکت و هم در موقعیت‌های پر سر و صدا بیشتر بشنوند. با این حال، از هر پنج نفری که می‌توانند از سمعک بهره ببرند، تنها یک نفر از سمعک استفاده می‌کند.

سمعک دارای سه بخش اصلی است: میکروفون، تقویت کننده و بلندگو. سمعک صدا را از طریق میکروفون دریافت می‌کند که امواج صوتی را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل کرده و به تقویت کننده می‌فرستد. تقویت کننده قدرت سیگنال‌ها را افزایش می دهد و سپس آنها را از طریق یک بلندگو به گوش می‌فرستد.

قطعات سازنده سمعک‌ها

میکروفن: میکروفون سمعک صداهای محیط اطراف را دریافت کرده و به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کند.

تقویت کننده: تقویت کننده سمعک قدرت کلی یا بلندی سیگنال‌های دریافتی از میکروفون را افزایش می‌دهد. اجزای کامپیوتری پیچیده صداها را تغییر می‌دهند، به طوری که فقط آنهایی که برای کاربر مرتبط هستند تقویت می‌شوند.

گیرنده: گیرنده (همچنین به عنوان بلندگو شناخته می شود) سیگنال های الکتریکی میکروفون را به سیگنال های صوتی شنیده شده توسط کاربر تبدیل می کند.

باتری: باتری به عنوان منبع انرژی برای سمعک عمل می کند. خواه باتری های قابل شارژ یا هوای روی یکبار مصرف، سمعک برای کار کردن باید قدرت داشته باشد.

اطلاعات بیشتر درباره قطعات و قالب‌ها سمعک، می‌توانید سمعک پیش ساخته را مطالعه کنید.

دلیل گران بودن سمعک‌ها

مهمتری دلیل گران قیمت بودن برخی از سمعک‌ها، پیشرفته بودن فناوری آنها است. در این قطعات با وجود کوچک بودن، از بروزترین تکنولوژی‌ها استفاده شده است. از طرفی دیگر سمعک‌ها در صورت نگهداری مناسب، عمر طولانی دارند و از همین باب قیمت آنها معمولا زیاد است.

راه های کم کردن هزینه سمعک‌ها

سمعک‌ها به دلایل مختلفی ممکن است دچار مشکل شوند و شما مجبور به پرداخت هزینه اضافی برای آنها شوید. در ادامه چند نمونه از این مشکلات را بررسی می‌کنیم و راهکارهایی جهت کاهش هزینه‌های آن معرفی می‌کنیم.

تعمیر سمعک به جای خرید آن

عوامل بسیاری وجود دارند که می‌توانند به سمعک شما آسیب زده و آن را خراب کنند. یکی از مهم‌ترین این عوامل، رطوبت است. رطوبت عامل خرابی بسیاری از ابزارها می‌باشد، که سمعک نیز یکی از آنهاست. به همین دلیل، بهتر است در هنگام حمام و یا شنا کردن و حتی ورزش، از سمعک استفاده نکنید. دیگر عامل رایج در خرابی سمعک‌ها، وکس گوش می باشد. وکس یا همان جرم‌های جمع شده در گوش، در مسیر انتقال صدای سمعک قرار گرفته و باعث می‌شوند که به خوبی صدا را منتقل نکند.

قبل از هر چیز لازم است بدانید، که تعمیر سمعک فرآیند تخصصی و حرفه‌ای می باشد. اما گاهی اوقات عوامل جزئی و قابل حلی باعث ایجاد مشکلات ذکر شده در سمعک می‌شوند، که با بررسی و رفع آنها، می‌توانید به راحتی سمعک را تعمیر کنید. در صورتی که هیچ یک از این راه حل‌ها و بررسی‌ها موثر نباشند، باید سمعک را نزد یک متخصص ببرید. تعمیر سمعک به شرح زیر می‌باشد.

راه حل عدم انتقال و انتشار صدا از سمعک

در صورتی که صدایی از سمعک به گوش نمی‌رسد، ابتدا باید باتری آن را چک کنید. سپس مطمئن شوید که سمعک روشن بوده و درب جایگاه باتری به خوبی بسته شده است. فیلتر وکس و ورودی صدا به گوش و لوله آن را بررسی کرده، تا مطمئن شوید که جرم گوش در آن وجود نداشته باشد.

راه‌حل ضعیف بودن صدای سمعک

برای تعمیر سمعک در صورت ضعیف بودن صدا، ابتدا مطمئن شوید که مانع خارجی و یا جرمی در آن وجود نداشته باشد. همچنین، از عدم وجود رطوبت در سوراخ‌ها و بخش‌های مختلف سمعک مطمئن شوید. دقت کنید که صدای سمعک را کم نکرده باشید. گاهی اوقات ممکن است ضعیف بودن صدای سمعک، به دلیل کاهش بیشتر شنوایی شما باشد.

استفاده از سمعک شارژی

از دیگر هزینه سمعک‌ها بعد از خرید آن، تعویض باتری آن است. سمعک‌ها قطعات الکترونیکی هستند و به طبع برای تامین انرژی آنها از باتری استفاده می‌شود. لذا هر از چند گاهی شما مجبور به تعویض باتری آنها هستید.

برای رفع این مشکل شما می‌توانید از سمعک شارژی استفاده کنید. در سمعک شارژی باتری داخلی به کار رفته و نیازی به خروج این باتری و جایگزینی آن نیست. به منظور استفاده مجدد از باتری، سمعک را در واحد شارژ قرار داده و مانند یک گوشی هوشمند به سادگی آن را شارژ کنید. این تجهیزات را تنها زمانی که از آن استفاده نمی‌کنید مثلا در شب، می‌توانید شارژ کنید.

بیمه کردن سمعک

هرچقدر هم شما از سمعک خود مراقبت کنید، باز هم ممکن است سمعک شما دچار مشکل شود. افتادن، شکستن و … می‌تواند از عواملی باشد که سلامت سمعک شما را به خطر بیندازد. بنابراین به شما توصیه می‌کنیم از بیمه سمعک استفاده کنید.

سوال اینجاست که هزینه‌های سمعک با بیمه چه تغییری می‌کند؟

یکی از عللی که ممکن است فرد را از دریافت سمعک و درمان کم شنوایی اش منصرف کند، هزینه بالای سمعک است وقیمت سمعک این روزها انند هر کالا و یا خدمات دیگری افزایش پیدا کرده است . بنابراین طبیعی است که بسیاری از افراد به دنبال یافتن بیمه هستند تا هزینه سمعک را بپردازد. بیمه های کمی وجود دارند که تمام مبلغ سمعک را پرداخت می کنند. با اینحال اکثر بیمه ها بخشی از این مبلغ را خواهند داد.

حداقل پرداختی بین شرکت های بیمه برای هر سمعک مبلغ ۲۵۰ هزار تومان است. حداکثر پرداختی نیز ۳ میلیون تومان برای هر سمعک می باشد. اینکه بیمه شما تا چه میزان این هزینه را پوشش می دهد، به نوع قرارداد و شرکت بیمه برمیگردد. اگر سمعک تهیه کرده و یا به فکر تهیه سمعک هستید و می خواهید در مورد مبلغ کمک هزینه آن اطلاعات کسب کنید، بهتر است به خواندن این مقاله ادامه دهید.

کلینیک شنوایی سنجی دانیال با بهره‌گیری از علم متخصصان خود و با استفاده از بروزترین متدهای درمانی، سلامت گوش شما را تضمین می‌کند. متخصصان شنوایی سنجی کلینیک دانیال با بررسی دقیق وضعیت شنوایی شما، بهترین راهکارهای درمانی را به شما معرفی کرده و همچنین در صورت نیاز بهترین سمعک‌ها را به شما ارائه می‌دهند. شماره تماس: ۰۲۱۸۶۰۳۵۹۵۳

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پارسی زی و لینک مستقیم بلا مانع است.