بهترین رستورانها برای تجربه غذاهای محلی تبریز
تکنیکهای تولید محتوای علمی برای جذب مخاطبان بیشتر
کشفیات علمی هر روز مرزهای دانش بشری را به چالش میکشند و ما را با اطلاعات جدید و پیچیده روبرو میکنند. اما درک و استفاده …
چه ازدواج هایی به طلاق ختم می شوند؟
وقتی گاتمن روانشناس دانشگاه واشنگتن و بنیانگذار موسسه گاتمن و روانشناس دانشگاه کالیفرنیا-برکلی و رابرت لونسون ، تحقیق در رابطه با سنگ اندازی به همراه …
معرفی بهترین بازی های آنلاین 2020
معرفی بهترین بازی های آنلاین ۲۰۲۰ در دنیا بازی های بسیار زیاد و بی شماری وجود دارند که هر کدام بنا بر ویژگی ها و …
بهترین رستورانها برای تجربه غذاهای محلی تبریز
تبریز شهری زیبا، فرهیخته و دارای تمدن چندین ساله است که آن را به مقصد گردشگری مهمی در ایران تبدیل کرده است. با ورود به این شهر متوجه میشوید که غذاهای محلی تبریز، یکی از اجزای جداییناپذیر از اصالت و فرهنگ این شهر به شمار میروند که با چشیدن طعم آنها، شیفته میشوید. اما چه رستورانهایی را در تبریز برای صرف این غذاهای محلی انتخاب کنیم؟ برای یافتن پاسخ این سوال تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
بهترین غذاهای سنتی که باید امتحان کنید
تبریز علاوه بر تاریخ غنی و معماری باشکوه خود، به خاطر غذاهای سنتی و لذیذش شهرت دارد. این غذاها با استفاده از مواد اولیه تازه و روشهای پخت سنتی تهیه میشوند و طعمی بینظیر دارند. در این مطلب، پنج مورد از بهترین غذاهای سنتی تبریز را به شما معرفی میکنیم:
کوفته تبریزی
شاهکار آشپزی آذربایجان، کوفته تبریزی اصیل است. این کوفته با ترکیبی از گوشت چرخکرده، برنج، لپه، سبزیهای معطر، پیاز و ادویههای مخصوص تهیه میشود. داخل کوفته نیز مخلوطی از آلو بخارا، گردو و زرشک قرار میگیرد که به آن طعمی ترش و شیرین میدهد. کوفته تبریزی معمولا به همراه آبگوشت غلیظ و ترش سرو میشود.
آش اوماج
آش اوماج یکی از قدیمیترین و اصیلترین غذاهای تبریز است. این آش با استفاده از خمیر مخصوصی که از آرد، آب و زردچوبه تهیه میشود و به صورت رشتههای باریک در میآید، پخته میشود. آش اوماج با عدس، پیاز داغ، سبزیهای معطر و ادویههای مخصوص طعمدار میشود. این آش مقوی و خوشمزه، مخصوص فصلهای سرد سال است.
دلمه برگ مو
دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب در سراسر ایران است، اما دلمه برگ موی تبریزی با طعم و مزه خاصی که دارد، شهرت جهانی دارد. برای تهیه این غذا، برگ مو را با مخلوطی از برنج، گوشت چرخکرده، پیاز، سبزیهای معطر و ادویهها پر میکنند و میپزند. دلمه برگ موی تبریزی معمولا به همراه ماست چکیده سرو میشود.
کوکو لوبیا سبز
کوکو لوبیا سبز یک غذای ساده و خوشمزه است که در بسیاری از مناطق ایران پخته میشود، اما کوکوی لوبیا سبز تبریزی با طعمی متفاوت و لذیذتری تهیه میشود. برای تهیه این کوکو، لوبیا سبز پخته شده را با تخممرغ، پیاز، سبزیهای معطر و ادویهها مخلوط و سپس سرخ میکنند. کوکو لوبیا سبز را میتوانید به همراه نان و ماست میل کنید.
خورش هویج
خورش هویج یک غذای رنگارنگ و خوشمزه است که با هویج، گوشت قرمز، آلو بخارا، گردو و ادویههای مخصوص تهیه میشود. این خورش علاوه بر طعم لذیذ، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. خورش هویج را میتوانید به همراه برنج زعفرانی میل کنید که طعم بسیار خوشمزهای دارد.
آش دوغ
آش دوغ یکی از غذاهای سنتی و محبوب در بسیاری از مناطق ایران به خصوص در شمال غرب کشور است. این آش با ترکیبی از حبوبات، سبزیجات، دوغ و ادویههای مخصوص تهیه میشود و طعمی ترش و مطبوع دارد که در سفرهای پاییزی و زمستانی محبوبیت بالایی دارد.
رستورانهای معروف تبریز برای چشیدن غذاهای محلی
با قدم زدن در کوچه پس کوچههای تبریز، رستورانهای متنوعی را مشاهده میکنید که هر کدام ظاهری زیبا و سنتی دارند و عطری خوش از غذاهای باکیفیتشان را میتوانید استشمام کنید. برخی از بهترین رستورانهای تبریز برای صرف غذاهای محلی تبریز عبارتند از:
رستوران حاج علی
رستوران حاج علی یکی از قدیمیترین و مشهورترین رستورانهای تبریز است که بیش از یک قرن قدمت دارد. این رستوران با حفظ سنتهای آشپزی آذربایجان، طعم اصیل و بینظیر کبابهای تبریزی را به مشتریان خود ارائه میدهد. منوی رستوران حاج علی شامل انواع کبابها، خورشها و غذاهای سنتی آذربایجان است. از جمله محبوبترین غذاهای این رستوران میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کباب کوبیده: کباب کوبیده رستوران حاج علی با گوشت تازه و ادویههای مخصوص تهیه میشود و طعمی بینظیر دارد.
کباب برگ: کباب برگ این رستوران از گوشت گوسفندی راسته تهیه میشود و بسیار لطیف و آبدار است.
جوجه کباب: جوجه کباب رستوران حاج علی با ماریناد مخصوص و زعفران تهیه میشود و طعمی دلنشین دارد.
خورش فسنجان: خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی آذربایجان است که با گردو و مرغ یا گوشت تهیه میشود.
آش دوغ: آش دوغ یکی دیگر از غذاهای سنتی آذربایجان است که با دوغ، حبوبات و سبزیجات تهیه میشود و شما میتوانید در این رستوران، طعم سنتی و اصیل آن را تجربه کنید.
رستوران اجاق
رستوران اجاق تبریز یکی از رستورانهای محبوب و شناخته شده در شهر تبریز است که به دلیل ارائه غذاهای سنتی و با کیفیت، مورد توجه بسیاری از مشتریان قرار گرفته است. این رستوران در منطقه ولیعصر تبریز واقع شده است و دارای فضایی دنج و سنتی است.
میتوان گفت فضای پخت و پز این رستوران، همان چیزی است که دیگران را به مراجعه به آن ترغیب میکنند. زیرا شما میتوانید پس از مراجعه به این رستوران موارد اولیه را تحویل بگیرید و سپس غذایی مطابق میل خود روی فضای تعبیه شده تهیه کنید. در واقع، در رستوران اجاق شریک پخت غذا میشوید و این موضوع آشنایی شما را با فرهنگ و آداب و رسوم تبریز چندین برابر میکند.
رستوران حاج مجید
رستوران حاج مجید تبریز یکی از قدیمیترین و محبوبترین رستورانهای تبریز است که به خاطر چلو مرغ بینظیرش شهرت جهانی دارد. این رستوران با سابقهای طولانی و حفظ سنتهای آشپزی آذربایجان، طعم اصیل و لذیذ چلو مرغ را به مشتریانش ارائه میدهد.
بگذارید اینطور بگویم، رستوران حاج مجید همان جایی است که کیفیت را بر کمیت ترجیح میدهد. به همین دلیل، به جای پخت انواع مختلفی از غذا فقط روی چلو مرغ تمرکز کرده است که طعم و عطر آن در تمام تبریز شناخته شده است.
سفره خانه قائم مقام فراهانی
سفره خانه قائم مقام فراهانی به شما اجازه میدهد تا در فضایی اصیل، آرام و سنتی انواع غذاهای محبوب تبریز را میل کنید. موسیقی سنتی و طراحی دکوراسیون این رستوران اولین چیزی است که احتمالا شما را مجذوب خود کند و در ادامه، طعم لذیذ و عطر بینظیر غذاها است که هیچ وقت آن را فراموش نمیکنید. این رستوران در
غذای سنتی خود را در فضایی سنتی میل کنید تا با این کار به سالهای قبل و خیابان ششگلان، نرسیده به پل قاری و کوچه یخچال قرار دارد.
دیزی سرای محمدی
دیزی سنتی همان غذایی است که باید در شهر تمدن و تاریخ میل کرد. زیرا این غذای تبریزی طعم و عطری متفاوت با آنچه قبلا میل کردهاید، دارد. از طرفی تصور کنید که دیزیها در دیزی سرای محمدی با انواع مخلفات مخصوص این غذا سرو میشود که نمیتوان از آن لذت نبرد. ضمنا این رستوران علاوه بر دیزی، کبایا تابهایهای خوشمزهای ارائه میدهد.
خلاصه بهترین انتخابها برای تجربه غذاهای محلی تبریز
اگر به دنبال تجربه طعمهای اصیل و لذیذ تبریزی هستید از کوفته تبریزی، دلمه و آش اوماج غافل نشوید. شاید از خود بپرسید که میان انواع غذاهای تبریزی چرا این غذاها را انتخاب کنیم؟
طعم بینظیر: این غذاها با استفاده از مواد اولیه تازه و روشهای پخت سنتی تهیه میشوند و طعمی بینظیر دارند.
تنوع: غذاهای سنتی تبریز تنوع زیادی دارند و هر سلیقهای را راضی میکنند.
تجربه فرهنگی: با خوردن غذاهای اصیل هر شهر با فرهنگ و آداب و رسوم مردم تبریز بیشتر آشنا میشوید.
ضمنا فراموش نکنید که برای صرف این غذاها به دنبال رستورانهای باکیفیت و معروف شهر تبریز باشید. سپس، با در نظر گرفتن نکاتی مانند موقعیتهای مکانی و هزینه صرف غذا در هر رستوران دست به بهترین انتخاب بزنید.
کلام آخر
ما در این مطلب ۵ مورد از بهترین غذاهای سنتی تبریز را توضیح دادیم. درست است که بسیاری از این غذاها در شهرهای دیگر هم طبخ میشوند، اما شگردهای آشپزی در تبریز، طعم و عطر دلنشینتری به این غذاها میبخشد. سپس، ۵ تا از بهترین رستورانهای تبریز را معرفی کردیم که میتوانند خاطراتی خوشمزه از سفر برایتان به ارمغان آورند.